Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Ilyen kidolgozott izomzata volt pályája csúcsán Dwayne Johnon apjának (videó)

Volt kitől motivációt szereznie Dwayne Johnsonnak, aki szintén lenyűgöző izomzatot dolgozott ki magán az évek alatt.

Fotó: Dwayne Johnson amerikai színész a Black Adam című film bemutatóján Londonban 2022. október 18-án. MTI/EPA/Neil Hall
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johson minden idők egyik legnagyobb sztárjává vált, amiről még csak álmodni sem merhetett. Hatalmas pályafutása van mögötte, és még mindig fiatal, fitt, sok siker állhat előtte Hollywoodban és az üzleti világban, amiben szintén elmélyült. Még a politikai pályafutás sem zárható ki a részéről, ami ugyancsak érdekes lenne.

A pankrációban vált igazán híressé az egykori sportoló, aki nem kevés súlyos sérülést szenvedett az amerikai focis karrierje alatt. Ennek ellenére olyan formát hozott össze, amivel komoly karriert indíthatott be Hollywoodban, és azt kell mondjuk, hogy jelenleg izmosabb, mint valaha. Ez is csak azt mutatja, hogy nem létezik lehetetlen, és azok, akik a korukra panaszkodnak, csak kifogásokat keresnek. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Mindig van lehetőség arra, hogy tegyünk önmagunkért, és kihozzuk magunkból a maximumot. Dwayne pontosan ezt tanulta meg az édesapjától, akinek az élete során összesen 8 gyermeke született. Az 1994 augusztusában napvilágot látott Rocky Johnson, aki Wayde Douglas Bowlesként jött világra, szintén nagy karriert futott be.

Profi pankrátorrá vált, így nem is lehetett kérdés, hogy Dwayne miben szeretne kiteljesedni. Pályafutása csúcsán gigantikus izmokkal rendelkezett az 1 méter 88 centire nőtt sztár, aki 1964-ben debütált és egészen 1991-ig volt aktív. Ezzel egy igen hosszú karrier adatott meg Johnson apjának, aki hálás volt ezért.

2020 januárjában halt meg 75 évesen, így még láthatta fia legnagyobb sikereit, felemelkedését. Az egykori profi birkózó életútja mai napig motiválja a fiát, aki most is megemlékezett az apjáról, de már több mint 4 éve nem lehet velük. Érdemes megnézni a felvételt, milyen izomzattal rendelkezett a férfi akkoriban, amikor Dwayne csak gyerek volt, sok hajjal a fején.