Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Nyert a Dzsudzsák vezette Debrecen a Puskás Akadémia ellen, felugrottak az 5. helyre

A Debrecen javított a korábbi forduló után, és ott is vannak az 5. helyen, közvetlen a rivális PAFC mögött, akik vereséget szenvedtek ellenük.

Fotó: Bárány Donát, a Debreceni VSC (b) és Patrizio Stronati, a Puskás Akadémia FC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 24-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Miközben az NB1 az Újpest-Ferencváros rangadóra készül, több remek mérkőzést is láthattunk az OTP Bank Liga 22. fordulójában. Az MTK egy nagyon fontos győzelemmel üzent, és továbbra is jó esélyük van arra, hogy a TOP-5-ben végezzenek, és a három egymást követő vereség nélkül igencsak jól állhatnának.

A Videoton annak ellenére harmadik a Ferencváros mögött, szombaton még csak pontot sem tudtak szerezni. Ez még sokba kerülhet a végén, és a bajnoki esélyeik szintén csökkentek, máskülönben ideiglenesen ráeshettek volna a zöld-fehérekre, akik két meccsel kevesebbet játszva is 3 ponttal számolnak többet. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A Zalaegerszeg ugyan a 9., nagy formában vannak jelenleg, és ez szombaton sem volt másképp. Velük is számolni kell a TOP-5 mögött, ha így folytatják tovább, míg a Dzsudzsák vezette Debrecen a PAFC ellen igyekezett javítani, hazai pályán. Amiatt is fontos volt a rangadó, mert a DVSC győzelmével csak 2 ponttal számol kevesebbet.

Szoros meccset vívott egymással a DVSC és a PAFC, egyetlen gól döntött, amit Szécsi Márk szerzett a 75. percben. A statisztikák is kiegyenlítettek volna, ugyanolyan veszélyesek voltak egymásra a csapatok, még a szabálytalanságok száma is hasonló volt. Ettől függetlenül a DVSC megérdemelten nyert, viszont a PAFC-ot sem lehet leírni a folytatásban.

Vasárnap két mérkőzést rendeznek a fordulóban. 15 órakor csap össze egymással a Várda és a Paks, ami ugyancsak izgalmasnak ígérkezhet, míg az Újpest és a Ferencváros 17 óra 30 perctől feszül össze. Gigantikus hangulat várható Újpesten, a hatóságok is nagy erőkkel készülnek, biztosítván a helyszínt.