Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Kiütötte a Diósgyőr a Videotont szombat délután az NB1-ben

A Diósgyőr nagyarányú győzelmet aratott a Videoton allen, akik ezzel a vereséggel is a harmadik helyen állnak, de nem lehetnek elégedettek.

Fotó: Artem Odincov, a Diósgyőri VTK kapusa a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Megint érdekesen alakulnak az események az NB1-ben, és az Újpest-Ferencváros mérkőzésen is szülhet meglepetés vasárnap. Az MTK nagy meccset játszott pénteken, Németh Krisztián, a Liverpool korábbi játékosa két gólt is szerzett, és jelenleg az 5. helyen állnak 31 ponttal, míg a Ferencváros úgy 42 pontos a listavezető Paks mögött, hogy két meccsel kevesebbet játszottak a másik fővárosi csapathoz képest.

A Zalaegerszeg közben folytatja a menetelését, és szép lassan biztonságos zónába érnek. Az újabb győzelmükkel a 9. helyen állnak az Újpest előtt, akik ha nyernének is a Ferencváros ellen, akkor sem tudnák megelőzni a ZTE-t, mivel 24 pontjuk van. Legutóbb pedig a Videoton lépett pályára a Diósgyőr otthonában, amiben nem volt sok köszönet. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A dobogós Videoton ugyanis egy igen komoly pofonba futott bele, köszönhetően annak is, hogy Csongvai Áront már a 17. percben kiállították. A 18. percben született meg az első gól Gergényi Bence révén, aki a saját kapujába talált be. Ezt követően egy hosszabb gólcsend következett, majd a 69. és a 89. perc között három gól is esett.

Szabó Levente két góllal vette ki a részét a győzelemből, a 87. percben büntetőt rúgott, majd két perccel később megint futhatott ki a közönséghez. A Diósgyőr a győzelmével is csak a 8. helyen áll 28 ponttal, addig a Videoton bosszankodhat a kihagyott lehetőség miatt, így a bajnoki esélyeik is nagyban csökkenhettek.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.