Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Dolph Lundgrent is megrendítette a Rocky-filmek nagy sztárjának halála

Dolph Lundgren a Rocky 4-ben játszhatott együtt Carl Weathersszel, aki Apollo Creedet alakította a filmben.

Fotó: Instagram/Dolph Lundgren
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Carl Weathers-t 76 évesen érte utol a halál, békés körülmények között. Álmában hunyt el, de arról egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta a halálát, volt-e egyáltalán bármilyen súlyos, gyógyíthatatlan betegsége. Jelenleg sok a kérdőjel vele kapcsolatban, miközben rengetegen fejezik ki gyászukat.

Egy olyan karakterről beszélünk, aki több mint meghatározó karaktere volt a Rocky-filmeknek. Nála jobban senki sem tudta volna hitelesebben és jobban eljátszani a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et. Tökéletes munkát végzett, és már a megjelenésével felhívta magára a figyelmet, óriási izomzattal rendelkezett. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Szerencsésnek mondhatta magát, mert négy filmben is szerepelhetett Stallone oldalán. Nagyon jó barátok voltak, és a legendás színész, forgatókönyvíró úgy döntött, drámai végjátékot ír számára Apollo-ként. A negyedik részben vesztette életét az Ivan Drago elleni bemutatómérkőzés közben, ami egyenesen sokkolt a moziban ülő rajongókat.

Ivan Drago a filmben egy fiatal orosz bokszoló volt, aki könyörtelenül ment előre. Dolph Lundgren játszotta az orosz bajnokot, és szintén látványos, nagy izomzattal érkezett meg a forgatásokra, bár ez sportolóként nem jelentett neki nehézséget. Szomorúan hallotta a híreket a barátjáról, akiről soha nem fog megfeledkezni.

„Szomorúan hallottam a reggeli hírt. A világgal együtt nekem is hiányozni fog Carl. Nagyszerű színész, fantasztikus sportoló és jó barát volt. Sok különleges emléket őrzök Carlról, mind szakmai szinten, mind pedig személyesen. Apollo Creed-hez hasomlóan neki is megvolt az a különleges bája, ami mindig mosolyt csalt az ember arcára.”

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.