Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Dancing with the Stars: Csuti nagyot táncolt, kiment pacsizni a zsűrihez (videó)

Csutinak mindenképpen javítania kellett az első két élő adást követően a Dancing with the Starsban, mert már a nézők sem szavaztak annyian rájuk.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csutit a DWS negyedik évada előtt favoritnak tartották, ám ez azóta sokat változott. Nem nyitott rosszul, viszont a második élő adásban igen komoly kritikákat kapott a neve mellé, és ez a pontszámokban is visszaköszönt.

Látni lehetett, hogy Csutit is meglepte mindez, pedig valóban nagy show-t csináltak. Végül veszélyzónába kerültek, és félő volt, hogy ilyen hamar búcsúznak, főleg azok után, hogy nem őket mentette meg a zsűri, hanem Eszenyi Enikőéket. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Sydney itta meg ennek az egésznek a levét, akit sokan sajnálnak, viszont Csutinak ott volt a lehetőség arra, hogy javítson, és ennek érdekében még keményebben igyekezett. Egy egészen más táncban mutatta meg a képességeit, és azt, hogy mennyit fejődött.

Csuti nagyon örült a pontoknak

Csuti elismerte, nem értette, miért értékelte úgy a zsűri a táncukat, ahogy, miközben mindenki másnak átmentek azok az érzések, amiket át akartak adni. Mindez zavarta Csutit, viszont közben készülnie kellett a következő táncra.

Tamás nem értett egyet azzal, hogy Csuti szerint a zsűrin kívül mindenkinek tetszett a produkció. Ezzel együtt azt sem tartja helyesnek, hogy azoknak üzenjen a táncával, akik nem kedvelik őt, vagy kritizálják.

Tamás a kritikák ellenére is 8 pontot adott, akárcsak Vajk, aki szerint kifejezetten jó volt Csuti tánca. Nóri szintén látja a fejlődést, és ugyancsak 8 ponttal jutalmazta a show-t, miközben Csuti minden egyes pontosztásnál kiment pacsizni a zsűrihez.

Olvasd el ezt is: Ördög Nóri és Lékai-Kiss Ramóna is sírt Hunyadi Donatella tánca alatt

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.