Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Curtis reagált az Újpest súlyos veresége után: nem egyenlőek a feltételek

Curtis úgy érzi, nem egyenlőek a feltételek, és most inkább a fiával foglalkozik, mint magával az 5-0-s végeredménnyel a Ferencváros ellen.

Fotó: A ferencvárosi játékosok ünneplik gyõzelmüket a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkõzés végén a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. A Ferencváros 5-0-ra gyõzött. MTI/Kovács Tamás
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Curtis gyerekkori álma teljesült azzal, hogy az Újpest játékosa lehetett. Először a fiatalok között léphetett pályára, majd a nagyok között is megkapta a lehetőséget. Nem tudni, milyen pályafutás várhatott volna rá, ha nincs a súlyos sérülése, de egy biztos, az égiek így is kegyesek voltak hozzá, óriás zenei tehetséggel áldották meg.

Sokszorosan visszakapta azt, amit az élet elvett tőle a futballban, de a sport szeretete megmaradt számára, és amikor teheti, focizgat a barátokkal. Az Újpest meccseire is kilátogat, így tett legutóbb is a Ferencváros ellen, akik 5-0-ra győzték le őket. Ez egy újabb súlyos, történelmi vereség, ami mindenkinek fáj. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Curtisnek is, de azt mondja, nem érdekli az eredmény, hozzátéve, amíg nem egyelőek a feltételek, addig szerinte felesleges a latolgatás. Annak viszont örül, hogy kivihette a kisfiát az első nagy derbijére, amit 4 évesen élhetett át. Valószínűleg még számos ilyen mérkőzésen lesz jelen, és egy nap talán játékosként is részt vehet rajta.

„L*arom az eredményt… Ameddig nem egyenlőek a feltételek felesleges a latolgatás! Viszont a kisfiam első derbyje volt 4 évesen. És amit láttam a szemében és amit éreztem és amit átéltünk ketten a táborban, azt már nem veszi el senki tőlünk kisfiam.” – írta a posztjában Curtis, aki a poszt alatt kapott pár kritikát is.

Curtis nagyon büszke az újpesti szurkolótáborra, szerinte nincs még egy olyan tábor, mint az övék. „Nagyon szeretlek és tudom, hogy te is át fogod élni a legnagyobb újpesti sikereket, ahogy anno én is átéltem! Jaaaa, és nincs még egy ilyen tábor mint a miénk aki 0:2 -nél ilyen hangulatot csinál!”

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.