Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Curtis: ha nem mész el egy balos tüntetésre, akkor szerintük megvásárolható ember vagy

Kiemelte: ő gyerekkora óta fideszes, amit sosem titkolt, de politizálni nem akar, csak zenélni.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 24.hu szúrta ki, hogy Széki Attila, azaz Curtis a vasárnap reggel közzétett Instagram-történtét azzal kezdte: „Ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék”, akkor mások szerint ő többek között „pedofil, napraforgó, hiteltelen, megvásárolható ember”.

Mint ismert, a gyerekek és áldozatok védelmében péntek délután a Hősök terére szerveztek demonstrációt, amelyen nagyjából 50 ezer ember vett részt (influenszerek mellett többek között Azahriah is felszólalt), ám a rapper nem volt köztük, ő tévén keresztül kísérte figyelemmel az eseményeket. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Illetve fény derült rá, hogy a tüntetés támogatóinak listájára az azt megelőző napokban Curtis neve is felkerült, ám ő később azt mondta, ehhez nem járult hozzá, ugyanis „politikai tartalma miatt” nem vesz részt a megmozduláson. Aznap este Instagram-sztoriban posztolt egy videót, amelyen hallható, hogy a tömeg azt skandálja: „Orbán takarodj!”.

Erre a rapper úgy reagált: „Hazug banda! Ezért nem mentem”, posztját viszont szombat reggelre törölte. Elment viszont Orbán Viktor szombati évértékelőjére, s hogy miért tett így, arra a már fent említett Instagram-történetében adott magyarázatot: „Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már”.

Hozzátette: „Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők”. Végül posztját a következő sorokkal zárta: „Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben többszáz gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam”.