Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Curtis a pénteki tüntetésről: „Hazug banda! Ezért nem mentem!”

Egyúttal kijelentette, Osváth Zsolt az, aki hazudik, s nem ő.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Novák Katalin és Varga Judit egy héttel ezelőtt mondott le a kegyelmi-botrány miatt. A Sándor-palota szerint az ügy ezzel lezárult, Orbán Viktor miniszterelnök ugyanakkor még nem szólalt meg a témában, noha a döntés magyarázatát továbbra is követelik a politikai- és egyházi életben, valamint a civilek körében is – jegyzi meg az Index. Az ügy óriási felháborodást váltott ki, amelynek nyomán „Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” – címmel demonstrációt tartottak péntek délután a Hősök terén.

A szervezők szerint nagyjából 50 ezer ember vett részt a tüntetésen (influenszerek mellett többek között Azahriah is felszólalt), ám Széki Attila, azaz Curtis nem volt köztük, ő tévén keresztül kísérte figyelemmel az eseményt. Instagram-történetében korábban egy videót osztott meg (bár azóta az már nem elérhető), amelyen hallható, hogy „Orbán, takarodj”-ot skandál a tömeg, erre pedig a rapper úgy reagált: „Hazug banda! Ezért nem mentem!” – szúrta ki a 24.hu. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Mint kiderült, a tüntetés támogatóinak listájára az azt megelőző napokban több tucat celeb és influenszer neve is felkerült. Köztük Curtisé is, aki később Instagram-posztban határolódott el a kezdeményezéstől. „A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz” – írta.

Majd hozzátette: „Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel semmilyen fórumon”. A bejegyzéshez pedig egy fotót is megosztott, amelyen kisfiával látható. Ám Osváth Zsolt, az esemény egyik fő szervezője azt mondta: Curtis hazudott, amikor azt állította, nem adta a nevét a tüntetéshez.

Erre az előadó úgy reagált, szerinte éppen Osváth Zsolt az, aki nem mond igazat. „Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk” – jelentette ki Curtis, aki szerint a gyerekek a legfontosabbak, és pont hogy Osváth Zsolt az, aki politikai ügybe rángatja bele őket. A rapper szerinte jobb lenne, ha az influenszer befejezné a sárdobálást, „és életében először valami olyasmire fordítaná az energiáit”, ami valóban jobbá teszi az emberek életét.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.