Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Cristiano Ronaldo is üzent Mbappé átigazolása után

A portugál csillag sem hagyta szó nélkül Mbappé átszerződését a Real Madridhoz, és a közösségi médián keresztül üzent.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joshi Milestoner
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Úgy tűnik, ez a bejelentések időszaka, nemrég Neymar tisztázta a jövőjét, nem sokkal azután, hogy kiderült, hol folytatja a pályafutását Ronaldo, aki jelenleg a családjával pihen. Szó szerint rápihen a közelgő Európa-bajnokságra, ahol akár esélyes is lehet, és arra készül, hogy másodszorra is behúzza a tornát.

Mbappénak ugyanez a terve, akinek hétfőn jelentették be a szerződtetését Madridban. Öt évre írt alá, és a szignóért cserébe felfoghatatlanul sok pénzt kapott, ami egészen élete végéig kitartana, és nem éppen panelkörülmények között. Eddig sem volt oka a panaszra, sokszoros milliárdossá vált a 20-as évei elején. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Nagy álma teljesült azzal, hogy a Real Madrid játékosa lett, ahol igazi legendák körbe venni. Sokat fejlődhet a LaLigában, ami más szint, mint a Ligue 1. Ez is csak azt vetíti előre, hogy a legjobb Mbappét még mindig nem láthattuk, viszont a nyomás is óriási rajta, minden meccsen gólokat fognak tőle várni.

A nemrég közzétett gyerekkori madridos fotóin Ronaldo is szerepel. A portugál csillag a közösségi médián keresztül reagált a hírre, és azt írta, örül, hogy Mbappé a Real Madridhoz került, majd a végén a szurkolóknak üzent „hala Madrid” felkiáltással, akik továbbra is fontos szerepet játszanak az életében.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.