Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Ilyen luxusban éli az életét Cristiano Ronaldo családja (fotók)

Cristiano Ronaldo mindent megad a családjának, ami csak lehetséges, többek között magángéppel közlekednek.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo a valaha volt egyik legjobban fizetett sportoló, és emellett vannak saját vállalkozásai, szponzori megállapodásai is. Nem kell a pénz miatt aggódnia, remek befektetései vannak, amik természetesen szépen hoznak a konyhára, és ebből nyilvánvalóan a családja is rendszeresen részesül.

Hála neki, egy családtagjának sem kell a pénzzel foglalkoznia, mindenki luxusban élhet. Mindig is fontos volt számára a család, és megtanulta, milyen nélkülözni, így a jelenlegi életét még inkább megbecsülheti. Bármilyen luxustárgyat, házat, villát, kastélyt megvásárolhat magának, gyakorlatilag nincsenek határok. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Miután a pénz nem minden, sok gazdag ember boldogtalan, de szerencsére Ronaldo nem az. Kedvese, Georgina Rodríguez nagy formában van, a pletykák ellenére is jó a kapcsolat közöttük, de egyelőre nem házasodtak össze. Ez talán csak idő kérdése, viszont enélkül is évek óta élnek egy fedél alatt.

Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne ez házas élet, mert csak papíron nem az. Ráadásul saját családot is alapítottak, így minden adott ahhoz, hogy Ronaldo jól, boldogan érezze magát, és még éveken át futballozhasson. Hogy mikor fejezi be a pályafutását, azt egyelőre ő sem tudja, mert megy neki a játék.

A 40-es éveire készülő világsztár szuper-fitt, így semmi oka aggódni a következő 20-30 éve miatt. Döbbenetesen fiatalos, mintha még mindig csak a 20-as éveiben járna, és amikor teheti, repülőre pattan a családjával, hogy nyaraljanak egy kicsit. Most is így tettek, amiről több fotó látott napvilágot.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.