Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Cristiano Ronaldo kedvese edzőruhában még vonzóbb (videó)

Nemcsak Cristiano Ronaldo edz rengeteget, hanem többek között a kedvese, Georgina Rodríguez is, így egymást motiválhatják.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Bár tegyük hozzá, Ronaldo a kezdetek óta saját magát motiválja, soha nem volt szüksége arra, hogy bárki is motiválja őt. Ez valahogyan a természetéből fakad, és nagyban ennek is köszönhető az, hogy ilyen messzire jutott. Az sem lehet kérdés, hogy óriási munkabírással rendelkezik, és nála talán egy klasszis sem dolgozott keményebben.

Többek között az is motiválja, hogy lassan 40 évesen is a világ egyik legjobbja, aki úgy termelik a gólokat, mint régen. Miután imádja a futballt, szereti a szaúdi ligában játszani, jele sincs annak, hogy a közeljövőben visszavonuljon. Sőt, nagy esély van arra, hogy legalább egy szezont lehúz a fia mellett, aki szintén az Al Nassr játékosa. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Ha valami, ez biztosan extra motivációt jelenthet számára, és minden bizonnyal nézőcsúcsokat fog dönteni az első meccs, amin egyszerre lépnek pályára. Már az is nagy dolog lenne, ha a fiatal játékos csereként ugrana be a közeljövőben. Elég nagy pénzzel mernénk fogadni arra, hogy mindez meg fog valósulni.

Miután Ronaldo rendkívül fitt, nem sérülékeny, és topformában van, csak a fia fejlődésétől, illetve a klub döntésétől függhet a nagy meccs. Ebbe azért Cristianónak is van beleszólása, mivel nem akarhatja, hogy a fia összeroppanjon a nagy nyomás alatt, bár túl sokáig sem érdemes várni, ha valaki tehetséges.

Közben a család női tagja is keményen edz, és szintén komoly formának örvend. Számára az edzés szintén természetes, imád fejlődni, és sokat is tesz azért, hogy ilyen formásan nézzen ki. Most épp egy nagyon szexi edzőruhában láthattuk viszont, a róla készült videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.