Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Így fest Coutinho helyzete, aki újra Angliában köthet ki

Fotó: EPA/ALEJANDRO GARCIA
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. december 2. - 10:41

A Barcelona vezetése nagyon szeretne túladni a játékoson, a sportigazgató pedig a Manchester Unitednek és a Manchester City-nek is felajánlotta.

Xavi Hernández komoly dolgokkal nézett szembe, amikor megérkezett Barcelonába. A klub a nehéz anyagi helyzete mellett egyáltalán nem remekelt a mérkőzésein, ráadásul a nagyon fiatal keret alig rendelkezik tapasztalattal.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Az új edző célja, hogy ismét sikeresek legyenek, címeket nyerjenek, hogy önbizalmat adjanak a játékosoknak, valamint az, hogy a Barcelona újra a világ egyik legjobb klubja legyen.

Az egyik legnagyobb fejtörést az a Coutinho okozza, aki a klub történetének legdrágább igazolásaként érkezett, a legnagyobb fizetéssel rendelkezik az öltözőben, mégis a csapat egyik leggyengébb láncszeme. A klub a távozásán gondolkodik, de félő, hogy nem tudnák megfelelő áron értésesíteni, azonban az biztos, hogy a brazil szeretne visszatérni, ugyanis a hírek szerint még egy pszichológust is felfogadott, hogy segítsen az önértékelési problémáin.

Lehet, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy a klub legutóbbi mérkőzésén megvillant a játékos a Villareal ellen. A találkozó végén kiharcolt egy büntetőt, amelyhez ő maga állt oda, és értékesítette is. Bár ez jót tehet az önbizalmának, a vezetőség még mindig úgy ítéli meg, hogy jobb lenne túladni rajta a télen.

Az átigazolásokra szakosodott spanyol portál, a Fichajes szerint Mateu Alemany sportigazgató máris intézkedett, és célba vette a szigetország két nagy klubját, a Manchester City-t és a Manchester United-et.

A Manchester United neves játékosokat igazolt a télen, elég csak Ronaldóra vagy Sanchóra gondolni, de nem a várakozásoknak megfelelően kezdték a szezont, ráadásul edzőváltás is történt, ezért biztosan módosításokat fognak végrehajtani a keretben a következő időszakban.

A Manchester City-vel több ügylet miatt is kapcsolatban áll a Barca, Raheem Sterlingről folyamatosan folynak az egyeztetések, és Ferrán Torres érkezése is napirendre került, ezért nem csoda, hogy a katalánok megkeresték Guardiola klubját.

A kérdés már csak az, hogy bármelyik angol együttesnek szüksége van-e egy olyan játékosra, aki már nem úgy teljesít, ahogy pár éve Liverpoolban láthattuk, de a fizetése igénye még mindig nagyon magas. A döntés a brazil kezében van abból a szempontból, hogy sikerül-e újra azzá a játékossá válnia, akit egész Európa csodált.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.