Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Álomgól is született a Chelsea 6-0-s meccsén (videó)

Palmer több mint jó formában van, a Manchester City talán már bánja, hogy elengedte a játékost, aki nélkül a Chelsea még nagyobb bajban lenne.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL EDITORIAL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cole Palmer a jövő nagy sztárja lehet, aki a Manchester Citynél nevelkedett, és még mindig csak 21 éves. 2010 és 2020 között volt az akadémia tagja, tehát már nagyon fiatalon, 8 évesen csatlakozott a reménységekhez, hogy megkezdje a felkészülést a felnőtt karrierjére, ami eddig igencsak fényesnek tűnik.

Az angol válogatott támadó középpályás ugyan megkapta a lehetőséget a felnőttek között, végül a Chelsea-hez igazolt, ahol sorra lövi a gólokat. Hihetetlen formában van, legutóbb az Everton ellen mesternégyest szerzett, amivel megint csak jelezte a Citynek, nem kis hibát követhettek el az elküldésével. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Guardiola ritkán vét ekkora hibát, de ez most megtörtént, ráadásul azóta Palmer értéke hatványozottan nőt. Kérdés, meddig marad a Chelsea játékosa, ha a londoniak képtelenek lesznek a bajnoki címért küzdeni, mert továbbra is nagyon távol állnak ettől, ami aggasztó, hiába a horribilis elköltött összegek az átigazolásokra.

Legutóbb az Everton ellen azonban kijött a lépés számukra, 6-0-val küldték haza a liverpooli csapatot. Palmer négy góllal vette ki a részét a történelmi győzelemből, és volt egy álomgólja is, ahogyan távolról átemelte a labdát a kapus feje fölött, szinte minden kísérletéből gól született, ez most egyértelműen az ő estéje volt, akárcsak korábban a Manchester United ellen.

Az agyszövetek hibernálása többé nem sci-fi, már a károsodástól sem kell tartani

Nagyon fontos előrelépést értek el kínai orvosok, pár éve ez még elképzelhetetlen volt.