Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Óriási titkot árult el Böjte Dávid, az Exatlon Hungary 2020-as győztese

Komoly veszélyben volt az Exatlon Hungary kihívójának versenye, és végül csak saját felelősségre vállalt az indulást.

...svg content...Fotó: Instagram/Böjte Dávid
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Böjte Dávidot sokan megszerették, és nemcsak amiatt, mert végül megnyerte a játékot, és az azzal járó sok millió forintot. Mindig igyekezett kihozni magából a maximumot, és akkor is vidám tudott maradni, amikor nehéz időszakokat élt át.

Ez a fajta pozitív energia mindenkire jó hatással volt, ám kevesen tudják, hogy három évvel ez előtt erősen kérdésessé vált az utazása. Kiderült ugyanis, hogy az egyik konditermi edzése során súlyosan megsérült, és volt miért aggódnia. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan tudnak erről… Még egy konditermi balesetből kiindulva… A lényeg, hogy a lábamra esett egy 10 kilós tárcsa és eléggé nem nézett ki jól a lábam… sőt, ebből kifolyólag egy csontrepedésnek lettem kisgazdája, aminek a gyógyulási ideje elég hosszú volt.” – árulta el Böjte Dávid.

„A kiindulásom előtt 1 héttel sikerült a dolog… az orvosok nem akartak engedni, szóval saját felelősségre mentem tovább( fekete lábujjal). Erős vagyok és kibírom alapon nekiindultam a nagy kalandnak… Az első hónapom így ment el, hogy ennek a küzdelmeit is cipeltem…”

Dávid a posztjában más információkat is megosztott, miközben már közel 88 ezer követőnél jár, ami az egyik legtöbb a kihívók közül. Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy a 2018-as Ninja Warrior Hungary-ben szintén bejutott a döntősök közé, ami ugyancsak nagy eredmény, míg 2020-ban mindent vitt Dominikán.

Még több bulvár: Schumacher Vanda imádta a szexi szettjét (fotókkal)

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.