Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,820 $

Szabó Franciska klasszis combizmokat hozott össze magán (videó)

Szabó Franciska nem az a panaszkodós karakter, aki elcsalná az edzéseket, helyette mindig valami újat keres magának.

...svg content...Fotó: Instagram/Franciska Szabo “Sheena Bathory”
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary történetének egyik legismertebb versenyzője már nem Magyarországon éli az életét. Úgy döntött, hogy az Egyesült Államokban próbál szerencsét, és ez jó döntés volt a részéről, mert valami egészen újra vágyott. Az USA-ban pedig minden más országnál több a lehetőség, amiért azonban tenni is kell.

Mivel Franciska olyan karakternek mondhatja magát, aki mindig is tett a dolgokért, számára ez természetes. Sokat dolgozik az USA-ban, minden egyes nap edz, nemigazán dől hátra, és szerencsére egy több mint toxikus kapcsolatból is sikerült kilépnie. Ez csak újabb lendületet adott az életének, feldolgozta a történteket, és azóta sikeresebb is. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Ez ugyancsak azt bizonyítja, hogy mindig lépni kell, ha valami ennyire toxikus, és nem éveken át abban maradni, mint sokan mások. Franciska ezzel is példát mutathatott a közösségi médián keresztül, akárcsak azzal, hogy a sportos, egészséges életmód mennyire kifizetődő. Klasszis formája van, amin még ennyi idő után is tud tökéletesíteni.

Megvan benne a plusz erő ahhoz, hogy többet és többet hozzon ki magából. Ehhez nincs másra szüksége, mint lehetőségre, ami hol magától jön az életébe, hol pedig ő keres magának valami újdonságot. Ami fix pont az életében, az a testépítés, nem is tudna nélküle élni, annyira eggyé vált ezzel a különleges sporttal.

Aki látott már fotókat Franciskáról, az pontosan tudja, hogy nála a lábedzések nem maradnak ki, és akkor finoman fogalmaztunk. Igazán komolyan veszi a gyakorlatokat, a combfeszítő az egyik kedvence, és láthatjuk, mennyire erős a négyfejű combizma, ami még egy sziklát is képes lenne megtartani, nemhogy a térdét.