Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,650 $

Szabó Franciska fehérneműs fotójától bárki álla leesne

Szabó Franciska nem túl szégyenlős, szereti a fehérneműs fotókat, és valljuk be, azok jól is állnak számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Franciska Szabo “Sheena Bathory”
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Franciska egy igen sokrétű karakter, aki számos nehézségen esett már át az élete során. Fiatalon ismerkedett meg a sporttal, a kirekesztéssel, a lelki és testi fájdalmakkal, amik csak erősebbé tették. Az Exatlon Hungary ideje alatt is bizonyította, nagy harcos, aki a súlyos sérülése ellenére sem akarta feladni.

Végül kénytelen volt idő előtt hazatérni Dominikáról, majd nem sokkal később az USA-ban kezdett új életet. Évek óta az államokban él, élvezi az ottani létet, és szerencsére kilépett a toxikus kapcsolatából, ami anyagi szinten is sokba került számára, pedig már közös családot tervezgettek, ám a férfi mindent tönkretett. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Franciska ezen is túl tudta tenni magát, és szép lassan sztárrá válik odakint. Hatalmas pofonosztó lett belőle, versenyeken indul, és közben folytatja a modellkedést, a testépítést, a pankrációt, a bokszolást, és így tovább. Több sportot űz egyszerre, és olyan formában van, mint azelőtt soha, érdemes megnézni a combizmát.

Nemcsak a combizma erős, a bicepsze is látványos, és igen komoly súlyokat mozgat meg a teremben, mindenfajta erőlködés nélkül. Szereti ezt az életet, minél többet kihozni magából, a formájából, a lehetőségeiből. Részben ez jelenti számára az élet értelmét, és ezt tiszteletben kell tartani, bár mindig vannak, akik bántják őt.

Sosem tudni, mit hoz a holnap, ugyanakkor Szabó Franciska megérdemli a boldogságot, és azt, hogy igazán sikeres legyen, ne kelljen többé a pénz miatt aggódnia. Kedveljük a karakterét, ami mások számára is jó példát mutathat, mert az a fajta küzdelem, ami mögötte van, mindenkiit megerősíthet abban, hogy nincs lehetetlen.