Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Falatnyi bikiniben edzett a parton Szabó Franciska (videó)

Szabó Franciska imád edzeni, a kinti edzéseket is szereti, miközben hallja a hullámokat az óceánparton.

...svg content...Fotó: Instagram/Franciska Szabo “Sheena Bathory” 🇭🇺
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, aki nagyon népszerű volt a műsorban, egy ideje az Egyesült Államokban éli az életét. Többek között egy toxikus kapcsolaton is túl van, ami anyagi szempontból is sokba került számára.

Franciska ezen már túltette magát, és igyekszik visszatérni arra az útra, amin biztonságban érezheti magát. Sok eseményre hívják, egyre népszerűbb, és közben az edzésekről sem feledkezik meg. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Napi szinten edz órákat, mindent megtesz azért, hogy jobbnál jobb formába lendüljön. Eddig is kiváló vonalakat tudhatott magáénak, viszont most úgy tűnik, növelte a tétet, és nem is kevéssel, amiért dicséret illeti.

Annak is megvan a különlegessége, ha az ember odakint edz. A friss levegő, az óceánpart, a napsütés, ez mind hozzáad az ember kedvéhez, de egyúttal nehezebb is a mozgás, ám Franci kellően erős ehhez.

Nemcsak erős, kitartó is, most épp azt mutatta meg, hogyan néz ki nála a csuklyás izom edzése, mely szintén látványos. Ugyanez igaz a bikininére is, háttérben a pálmafákkal, minden nagyon hangulatos.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.