Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Szabó Franciska még edzés közben is nagyon vonzó

Szabó Franciska sokrétűen edz, és ennek köszönhetően egyre látványosabb az izomzata, bár eddig sem panaszkodhatott.

...svg content...Fotó: Instagram/Franciska Szabo “Sheena Bathory”
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az emberek egy része erősen előítéletes, és erről nem keveset tudna mesélni Szabó Franciska, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője. A nagyobb izomzata miatt sok támadást kapott, és ez manapság sincs másképp.

Egyesek nem értik meg, hogy Franci így érzi magát teljesnek, és senkinek nincs joga ahhoz, hogy a másikat minősítse, pláne, ha egy nőről van szó. Franci élete is sokkal boldogabb lett volna korábban, ha ezekkel a dolgokkal nem kellett volna foglalkoznia. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Viszont ezek által erősebbé vált, mentálisan és lelkileg, illetve motivációt merített a támadásokból, amik hatására még keményebben kezdett edzeni. Mindenki láthatja, milyen eredménnyel járt ez, és Franciska valóban nem volt még ilyen fitt, mint most.

Megszámolni sem lehet, hány különböző edzést végez, aminek segítségével minden eddiginél részletesebben tudja kidolgozni az izomzatát, ráadásul nem unatkozik közben, és új motivációkat talál.

Az alább látható videó is erről szól, és mint mindig, most is lenyűgöz bennünket Franciska kitartása. Ezzel nemcsak mi vagyunk így, sokan mások is, messze többen állnak Franci mellett, mint vele szemben.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.