Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Lehengerlően szexi formával vágott neki 2024-nek az Exatlon Hungary versenyzője

Farkas Zsófi személyi edzőként különösen odafigyel a megjelenésére, amivel példát mutat az emberek előtt, és nemcsak azok számára, akik hozzá járnak edzésre.

...svg content...Fotó: Instagram/Zsófi Farkas
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Január van, ami tudjuk, hogy mit jelent… Milliók fogadják meg, életük legjobb formáját hozzák össze, és életmódot váltanak. A szomorú igazság az, hogy a többség eddig jut el, nem tovább, mert megfogadni valamit a legkönnyebb dolog, tenni érte már megint más, és ez igencsak tapasztalható, Magyarországon is.

Ez nemcsak a fittségre igaz, hanem többek között arra is, amikor valaki nem hajlandó kilépni egy rossz kapcsolatból. Ezernyi okunk lenne arra, hogy változtassunk az életünkön, mégsem tesszük, és ezért hosszú távon még nagyobb árat fizethetünk. A testmozgással sok mindenen lehet javítani, mert az életünk legnagyobb részére hatással van. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Ezzel Farkas Zsófi is maximálisan tisztában van, akit az Exatlon Hungary-ből ismerhettünk meg. Nagy lehetőséget kapott arra, hogy Dominikán versenyezzen ismert sportolók ellen, mivel a kihívók csapatát erősítette. Értékes tapasztalatokkal tért haza, és azóta még komplexebb embernek mondhatja magát, lelki, mentális és szakmai szinten is.

Számára a sport olyan természetes, mint egyik lépésünk a másik után. Nem tudná elengedni a rendszeres testmozgást, és ez nem függőség, hanem egy egészséges életvitel, amire szükség van. Zsófi élvezi, amit csinál, így a munkáját is, sokan járnak hozzá személyi edzésre, közösen dolgoznak azon, hogy egyre többet hozzanak mi magukból.

Zsófi nagy tudásra tett szert az évek alatt, folyamatosan képezi magát, és az utóbbi időben közelebbről is megismerkedett a rúdtánccal. Láthatóan jó hatással van rá, rendkívül látványos formában startolt el a 2024-es éve, ami legalább annyira érdekesnek és izgalmasnak ígérkezik, mint a nagyon sűrű 2023-as volt.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.

Újabb motorbaleset történt, most Aszófő és Balatonfüred között

A jő idő beköszöntével sokkal több a súlyos és halálos motorbaleset, ezúttal Aszófő és Balatonfüred között bukott egy motoros.