Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Amerikában találkoztak az Exatlon Hungary sztárjai

Szabó Franciska is ott volt a találkozón, mindhárman remek kapcsolatot ápolnak egymással, és most közösen programoztak.

Fotó: Instagram/https:/Franciska Szabo “Sheena Bathory”
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valljuk be őszintén, hiányzik az Exatlon Hungary, amit éveken át Palik László vezetett, majd ő is távozott a műsorból, akárcsak Gelencsér Timi. Palik a YouTube-on csinált műsor, mely nagyon népszerűvé vált, sorra látja vendégül a sztárokat, akik megnyílnak előtte, és igen mély témákról is beszélgetnek az ott eltöltött idő alatt.

Gelencsér Timi nem hagyta el a TV2-t, továbbra is a csatorna egyik arca, ráadásul egykor az Exatlon Hungary döntőse volt. A Dancing with the Starst viszont már megnyerte, és a táncműsor egyik műsorvezetőjeként is láthattuk. Népszerűsége töretlen, rengetegen követik a közösségi médiában. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Szabó Franciska is sokat köszönhet az Exatlon Hungary-nek, ahol országos ismertségre tett szert. Imádott Dominikán versenyezni, és a legendás ajtócsapkodását mai napig emlegetik, akárcsak a kitartását, miközben végig csapatemberként gondolkozott. Hiányzik az ő karaktere is, remek személyiség, egy intelligens, értelmes sportoló.

Az Egyesült Államokban csinált új karriert, amihez egy új élet is társult. Évek óta él az államokban, és nincs igazán jele annak, hogy hazaköltözne, mert megtalálta odakint a számításait. Néha a régi barátokkal is találkozik, most épp Jósa Danny-vel és Ujvári Izával futott össze, akik nagy hangulatot csináltak.

„Az évek múlnak, de a szikra a piros csapatban örök. Bárhol is legyünk a világban, ez a tűz újra összehoz minket, erősítve kötelékünket. Tartsuk életben ezt a lángot, útmutatónk legyen a közös szenvedély és barátság.” – írta a posztjában Franciska, aki nagyon örült annak, hogy közösen programozhatnak kicsit.