Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Csak irigykedni lehet Gelencsér Timi legújabb bikinis fotójára

Gelencsér Timi szeret bikiniben lenni, ami nem csoda, mert tökéletes formában van, és nagyon élvezi a thaiföldi életet.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban nem egy híresség, sztár, ismert ember indult útnak, hogy világot lásson, Ezekben a hetekben általában többen hagyják el Magyarországot, hogy nyári hangulatba kerüljenek, és valahol egészen máshol pihenjenek. Mi pedig kicsit irigykedve figyeljük őket, miközben a világ másik felén lubickolnak.

Így tett a Valmar két sztárja is, Marics Peti és Valkusz Milán úgy döntöttek, hogy Ázsiába utaznak, és megnézik maguknak Balit, ami a magyarok egyik kedvence lett. Divattá vált kiutazni Balira, a civilek közül is sokan választják úti célnak az egzotikus helyszínt, amire Horváth Éva a második otthonának tekinthet. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Egyesek pedig Európán belül utazgatnak, míg mások a Közel-Keletet választják, mint Jákob Zoltán. A Nagy Ő igazi luxusban utazott el, bár tőle ez megszokott, mert egy ideje minden hónapban minimum egyszer repülőre ül, hogy felfedezze magának a világot, néha pedig visszatér oda, ahol igazán szeret lenni.

Gelencsér Timi Thaiföldöt választotta, és mielőtt kipakoltak volna az egyik szigeten, bejárták Bangkokot, ahol minden adott a szórakozásra. Remek idő fogadta őket, és aki már járt ebben a városban, az pontosan tudja, mennyire magával tudja ragadni az embert az ottani kultúra, és a különleges épületek.

Timi a bikinis fotókról sem feledkezett meg, és miután az egyik legvonzóbb hírességünk, úgy állnak rajta ezek a darabok, hogy az ember nem hisz a szemeinek. Az alább látható fotót sem kell igazán kommentálni, maximum annyit tehetünk hozzá, hogy több mint szerencsésnek érezheti magát Timi kedvese, hogy ilyen barátnője van.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.