Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Az év egyik legvonzóbb bikinis fotója készült el Gelencsér Timiről

Gelencsér Timi láthatóan nagyon élvezi az ázsiai kalandot, és egy olyan fotóval köszönt be, ami az év egyik legvonzóbb felvétele, már most.

...svg content...Fotó: Instagram/Tímea Gelencsér
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nem titok, hogy Gelencsér Timi nemrég ismét elhagyta Magyarországot, hogy nyaraljon egy kicsit. Rendszeren ül repülőre, lassan talán már ő sem tudja, hány helyen járt, és még mindig fiatal. Rendkívül aktív életet él, sokat sportol, programokról programokra, eseményekről eseményekre jár, nem kevés felkérést kap.

Emellett műsorvezető, modell, médiaszemélyiség, nagykövet, reklámarc, és még sokáig folytathatnánk a sort. A rendkívül vonzó szépségkirálynő igazi áloméletet élhet, amiért keményen megdolgozott, és ez jelenleg sincs másképp, mert mindent, amit elért, saját magának köszönheti, a kitartásának és a tehetségének. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Az irigykedő és támadó hozzászólások sem maradnak el, ami miatt egy ideje jogosan betelt a pohár Timinél. Egyesek nem kevés valótlan dolgot állítottak róla, amiből jogi ügy lett, és ez mindenki számára intő példa lehet. Tóth Gabinak szintén elege lett, és figyelmeztette ezeket az embereket, hogy kész jogi útra terelni a dolgot.

Timi jelenleg Ázsiában, Thaiföldön tartózkodik, ahol nagyon jól érzi magát. Soha ezelőtt nem járt ott, de mindig is kíváncsi volt rá, hogy ott milyen az élet, és nem kellett csalódnia, már Bangkok is lenyűgözte. Általában, aki Thaiföldön nyaral, eltölt pár napot Bangkokban, és csak onnan utaznak tovább egy szigetre.

Így tett Timi is, és mint ahhoz már hozzászokhattunk, csodálatos formában van. Lenyűgözően néz ki, pláne bikiniben. Róla nem nehéz jó fotókat csinálni, kivételes adottságokkal rendelkezik, és nem hiába irigykedik rá a többi nő. Látható módon Timi élvezte a kajakos túrát, megélte a különleges pillanatokat.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.