Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Farkas Zsófi élete formájába lendült?

A kérdés inkább költői, ha megnézzük az aktuális formáját az új edzőszettjében, ami látványos módon emeli ki a vonalait.

Fotó: Instagram/Zsófi Farkas
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Farkas Zsófit az Exatlon Hungary korábbi évadában ismerhettük meg, és azóta is személyi edzőként dolgozik. Fontos tudásra tett szert, többek között gerinctrénerként és sporttáplálkozási tanácsadóként. Mélyen ismeri a táplálékkiegészítők hatásait, így azok, akik hozzá járnak fejlődni, még többet tudhatnak meg önmagukról.

Zsófi imád sportolni, és ez nemcsak a súlyok mozgatásában merül ki. A rúdtánc is a szenvedélyévé vált, ami mentálisan és lelkileg is kiegészítheti, valamint ezt a tudást is felhasználhatja, mindamellett, hogy jól érzi magát. Az „énidő” rendkívül fontos, főleg egy olyan személyiség számára, mint Zsófi, aki szinte mindig lendületben van. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

„Emlékszel a lendületmegmaradás törvényére még az iskolából?⚛️” – tette fel a kérdést az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, aki mindig is kitartó volt, kifogások helyett sokkal inkább a kihívásokat kereste. Ez már önmagában becsülendő, hiszen az emberek többsége valamiért a kifogások világában élik az életüket.

Zsófi távolról sem így éli az életét, mert tudja jól, hogy az idő telik, és inkább a pillanatok megélésére, és arra koncentrál, hogy többet és többet hozzon ki magából, ami láthatóan jól működik, és szereti is ezt a fajta megközelítést. „A lényege roppant egyszerű: egy tárgyat könnyebb mozgásban tartani, mint mozgásba hozni. …de miért is fontos ez?”

„Tudati szinten éppúgy igaz a fenti állítás, mint a tárgyak esetén. Vagyis, a céljaid felé vezető úton mindig az első lépés megtétele a legnehezebb, a folytatás pedig sokkal könnyebb, hiszen lendületben vagy. Legyen szó bármiről, akárhányszor megállsz, annyiszor lesz szükséged egy újabb első lépésre. Ezért kell, hogy minden nap foglalkozz a céljaiddal és a hozzá vezető miértekkel. Ráadásul, így minimalizálhatod a halogatás lehetőségét is, mert megtartod a motivációt és a fókuszt is.”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.