Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Schumacher Vanda imádta a szexi szettjét (fotókkal)

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schumacher Vandánál mindig számítani kell arra, hogy valami egészen szexi szettel áll elő, és ez most sem volt másképp.

A színésznő korábban is ismert volt, de köszönhetően a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának, még többen ismerhetik fel odakint. Nem beszélve a ValóVilágról, ahol szintén lehetőséget kapott a szereplésre.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Már több mint 84,2 ezer követője van az Instagramon, ahol az egyik legaktívabb híresség. Ráadásul Vandával mindig történik valami, így a sztorik között sem unatkozhatnak azok, akik követik őt.

A fiatal lány imádja az életét, sokat utazgat, bár a jelenlegi munkája miatt nyilván sok időt tölt el Magyarországon. Ugyanakkor ez nem jelent számára problémát, szívesen vezeti a ValóVilág 11. évadát Puskás Petivel közösen.

A nagy lehetőséget azt követően kapta meg, hogy Nádai Anikó visszamondta a szereplést, mivel több időre van szüksége a gyerekei mellett. Vanda pedig jól ugrott be a helyére, sokat fejlődött az elmúlt hetekben.

Vandát szinte soha nem láthatjuk ugyanabban a ruhában, rendre meglepi az embereket egy különlegesebb szettel. Az alább látható összeállítást is nagyon kedvelte, ami sokak tetszését elnyerte.

Még több bulvár: Tökéletesen áll Vasvári Vivienen az új nadrágja, amit imád