Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Bognár György beszólt a Fradi játékosainak a Paks győzelme után

A Paks edzője nem rejtette véka alá véleményét.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Paks vasárnap este hazai pályán 3-2-es végeredménnyel legyőzte a bajnoki címvédő Ferencvárost a labdarúgó NB I 16 fordulójában, ezzel pedig könnyedén bebiztosította őszi elsőségét. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón azonban a Paks vezetőedzője, Bognár György keményen beszólt a Fradi játékosainak.

A mérkőzés izgalmas volt ugyan, de végig feszült hangulatban zajlott, a látványosan indulatosan viselkedő Makreckist, a Ferencváros játékosát pedig végül ki is állították. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Bognár Györgyöt több dologról is kérdezték, első körben a pályán látott indulatokról, de szóba került a Ferencváros játékosainak látványos frusztrációja is a lefújás után. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Jó játékosok egyénileg, kiváló játékosok, de nem nagyon tudják elviselni, hogy az ellenfél vezet és jobban is játszik.”

Az M4 Sport jelentése szerint az edző hozzátette, ő immáron 20 éve bizonyítja, hogy van helye a magyar futballban, magyar játékosokkal. S bár megkeresték Dejan Sztankovicsot is a mérkőzés után, az edző egyértelműen jelezte, nem szeretne beszélni a kiállításról, ellenkező esetben ugyanis 5-6 mérkőzésre eltilthatná őt az MLSZ. A szerb edző ugyanakkor megjegyezte:

„Három pontot veszítettünk, de nem a bajnokságot. Kettő nullás hátrányban egy olyan csapat ellen, mint a Paks, nagyon nehéz.”

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.