Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Béres Anett hétvégi csajos szettjére nehéz szavakat találni

Csak keressük a szavakat, annyira eltalálta Béres Anett a hétvégi szettjét, az elmúlt időszak egyik legjobb összeállítása ez.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre inkább azt látni, hogy az igazán igényes, értelmes nők számára még nehezebb a párkeresés. Azok a nők, akik mély érzésekre, mélyebb beszélgetésekre és igazi minőségi férfira vágynak, legyen szó belsőről és külsőről, sokáig egyedül vannak. Emiatt a családalapítás is nehézkes, míg azok, akik leadnak az igényeikből, később boldogtalanná válnak.

Nem szabad leadnunk az igényeinkből, mert azzal saját magunknak hazudunk, ami az egyik legrosszabb dolog, amit tehetünk. Ez soha nem lehet kompromisszum, ugyanakkor fontos, hogy nyitottak legyünk, ha valóban igazi párkapcsolatra vágyunk. Egy hírességnek pedig sokszor szinte lehetetlenné válik a helyzete, nagyon óvatosnak kell lenniük. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Béres Anett sem talált rá az igazira, aki a súlyos balesete után újra munkába tudott állni. Ez mindenképpen jó hír, de ő is megérdemelne már egy olyan férfit, akivel leélhetné az élete hátralévő részét, saját családot alapítva. A mindig rendkívül csinos és elegáns egykori ValóVilág-játékos örömmel gondol vissza a valóvilágos időkre, amikor még minden más volt.

Sok értékes tanácsot adhatott volna saját magának a mostani tapasztalatokkal, de ez sajnos nem lehetséges. Anett is átesett pár fájdalmas szakításon, és voltak, akik megvezették, de erős maradt, és nem adja fel. Igyekszik kihozni az életéből a legtöbbet, és ezzel együtt aktív maradt a közösségi médiában, ahol szintén sokan szeretik.

Szeretik az öltözködését, a stílusát, azt, ahogyan megjelenik, és közben saját magát adja. Ez nem mindenkinek sikerül, viszont neveket inkább most sem említenénk. Anett hétvégi szettje is nagyot ment, sok dicséretet kapott, és azt kell mondjuk, az elmúlt időszak egyik legjobb összeállítása volt ez tőle, gratulálunk hozzá.