Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Béres Anett elárulta, balesete után újra munkába állt

Azt érzi, 2024 számára minden szempontból az újrakezdés éve.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Béres Anett másfél éve szenvedett súlyos balesetet egy ayahuasca teaszeánszot követően. A híresség felépülése mai napig tart, illetve a fájdalmai sem múltak el teljesen, de nem adja fel, kitartóan halad előre a teljes gyógyulás felé. Mindemellett bízik benne, hogy az idő múlásával egyre jobb és jobb lesz, bár ez egy hosszú folyamat.

Nemrégiben pedig a Tények Plusz riporterének azt is elárulta, hogy újra munkába állt, szinte egész nap csörög a telefon a szalonjában. A látottak alapján nem győzi adni az időpontokat a fogyni vágyó vendégeknek, akikben év elején felmerült az életmódváltás gondolata. De a realitysztár azt is elmondta, mennyire hálás az orvosainak. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Mint fogalmazott: „Úgy összeraktak engem, és úgy tudott összeforrni, hogy a lehető legeslegjobban jöttem ki ebből az egészből. Szóval lehetne az, hogy most sántikálok, lehetne az, hogy nem tudok ilyen egyenesen állni, úgyhogy a maximumot, amit ki lehetett ebből hozni, azt úgymond kihoztuk és meggyógyultam”.

Hozzátette, testileg sosem lesz száz százalékos, de lelkileg megerősödött a történtek óta. „A lelki problémám miatt jutottam oda, ahova jutottam, úgyhogy hál’ istennek olyan nem szeretnék lenni, amilyen voltam. Lelkileg nem vagyok a régi, megújultam, megerősödtem, lelkileg egy sokkal jobb Anett vagyok” – fogalmazott.

Elmondása szerint felszámolt a múltjával, a negatív emberek már nincsenek rá hatással, és tanult a hibáiból. Egyúttal azt érzi, 2024 számára minden szempontból az újrakezdés éve, s a korábbiakhoz képest már teljesen másképp látja az emberi kapcsolatokat is. Bölcsebb lett, könnyebben visszautasít egy férfit, ha úgy látja, nem őt keresi, ugyanakkor továbbra is vágyik a szerelemre.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.