Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Nem sokkal azután, hogy a Liverpool megnyerte a Ligakupát a Chelsea ellen, a Network4 belső vizsgálatot rendelt el Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, a Liverpool nyerte meg a Ligakupa döntőjét a Chelsea ellen vasárnap. Van Dijk utolsó pillanatos fejese mindent eldöntött, noha az előjelek nem voltak túlzottan biztatóak, miután Szoboszlai, Salah és Nunez sem léphetett pályára. Végül a fiatalok és a cserék megoldották a dolgot, még ha dráma is volt a vége.

Nagy ünneplés vette kezdetét a mérkőzést követően, mindenki rendkívül boldog volt a Liverpoolnál. Az idény végén a csapattól távozó Klopp is megkönnyebbült, mert volt pár feszült pillanat a hosszúra nyúlt fináléban. A Matcht4 sportcsatorna közvetítette élőben az eseményeket Magyarországon, és arra is lehetőséget kaptak, hogy Monoki Lehel, illetve a korábbi válogatott Sebők Vilmos ott legyen a pálya szélén, ahonnan többször bejelentkezhettek.

Az Index azt írja, Monoki később a Facebook oldalára feltöltött egy újabb helyszíni videót, amiben azt látni, ahogyan Sebők a Wembley gyepén „vezényli” a Liverpool hatalmas szurkolótáborát, mialatt Kloppék köszönetet mondanak a szurkolásért. Monoki végül bocsánatot kért, törölte a videót, de a belső vizsgálat nem maradt el.

Monoki bocsánatot kért, de belső vizsgálat is indult

„Tisztelt Pool-szurkolók, kedves futball-barátok. A Ligakupa-döntő utáni történések kapcsán szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántottunk. Nem magyarázkodni szeretnék, egyszerűen csak bocsánatot kérni a bunkó megnyilvánulásért.” – írta a hivatalos posztjában Monoki Lehel a Facebook oldalán.

„Hibáztunk, és egy pillanatra elfelejtettük a Shankly-féle mondást: „Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb.” Köszönöm, hogy elolvastátok, barátsággal: Monoki Lehel.”

„A Network4 Media Group minden szurkolótól elnézést kér munkatársai, Monoki Lehel és Sebők Vilmos angol Ligakupa-döntő utáni viselkedéséért. Az ügyben belső vizsgálatot rendeltünk el. A Network4 Media Group elkötelezett a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló együttműködés és sportszerű viselkedés mellett.” – idézte az Index a Network4 Media Group hivatalos közleményét.