Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Rangadót rendeznek a Bundesligában, élőben adja a Bayern München-Lipcsét a tv

A Bayern München és a Lipcse feszül egymásnak kora este a Bundesligában, ami akár a bajnoki cím sorsáról is dönthet.

...svg content...Fotó: Unsplash/Saumya Rastogi
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem a legjobb hangulatban készülnek a Bayern München játékosai és edzői stábja, miután ezen a héten megszületett a döntés Tuchel jövőjéről, aki a szezon végén máris távozik. Több nagy név is esélyes a helyére, Mourinho sem véletlenül várt eddig, mivel látta, hogy lehet esélye, akárcsak a Manchester Unitednél és a Chelsea-nél.

Miután Klopp és Xavi is távozik a csapatától, érdekes edzőkeringő indulhat a nyáron, bár azzal nem számolhatunk, hogy a Liverpool legendája rögtön új munkát vállal, mert pontosan amiatt adja át a helyét, hogy pihenjen. Xavi helyzete viszont nyitott, érte is nagy az érdeklődés, és lehetséges, hogy egy másik ligában próbálja ki magát. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

A Bundesligában szintén lehet helye, akár a Leverkusennél, ahol Xabi Alonso veretlenül vezeti a bajnokságot, és bajnoki címmel búcsúzhat. A Liverpool az elsődleges opciója, ugyanakkor a Bayern München is szeretné őt, bár aligha mond nemet az angoloknak, akiket ráadásul nagyon jól ismer, éveken át volt az otthona az Anfield Road.

A Leverkusen legutóbb a Mainz ellen gyűjtötte be a 3 pontot, és növelte az előnyét 11 pontra a Bayern München előtt. Hatalmas gólt lőtt Xhaka, aki egy igencsak „rémisztő” gólörömöt választott, de szerencsére csak szimulálta a sérülését. A München szombaton lép pályára 18 óra 30 perckor Gulácsiék ellen az Allianz Arénában. Az Arena 4 18 óra 15 perctől közvetíti az események a tévében.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.