Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Még mindig nem bajnok a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen bajnokavatása egyelőre várat magára, miután a Bayern München legyőzte a Kölnt.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayern München egy nagyon szoros meccset játszott az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, de még semmi sem dőlt el. A visszavágó Münchenben kerül megrendezésre, ahol a németek az esélyesebbek, bár ez még változhat.

Ami biztos, a Bundesligát nem nyerhetik meg, ahhoz a Leverkusennek sorra kellene eldobnia a pontokat, miközben még mindig veretlenek a bajnokságban. A München a Kölnt fogadta szombat délután, és noha nincsenek jó formában, végül otthon tartották a 3 pontot, még ha ez nem is ment egyszerűen. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Nem ment egyszerűen, mert a vezetést csak a 65. percben szerezték meg Guerreiro révén. A második és egyben utolsó gól pedig a hosszabbításban született meg, amit Müller szerzett. A Leverkusen meccshátrányban is 76 pontos, addig a München 63 pontot számol jelenleg 29 meccset követően.

Ha a Stuttgart hozza a mérkőzését, azzal szintén 63 pontos lesz, míg a Lipcse a Wolfsburg legyőzésével is csak 56 pontos. Ez nem az ő szezonjuk, de a legfontosabb, hogy ott legyenek a BL-ben, ami nem lesz egyszerű, mert a Dortmund is ugyanannyi pontot számol, így egy nagyobb csapat biztosan ki fog esni a körből.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.