Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Videós összefoglaló a Bayern 3-2-es győzelméről, Kane megint betalált

Harry Kane őrületes tempóban halad afelé, hogy Münchenben is legendává váljon, és később akár a spanyol ligában is kipróbálhatná magát.

Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayern München mindig is tudta, egyszer eljön az a nap, amikor pótolniuk kell Müllert és Lewandowskit. Müller már nem tud olyan góltermést felmutatni, mint korábban, ami leginkább a korából fakadhat, bár még mindig veszélyes, és továbbra is erősítést jelent a bajorok számára, akik elvesztették Lewandowskit.

A legendás csatáruk a Barcelonához igazolt, ahol rögtön bajnok lett, de idén ez aligha fog sikerülni. Sőt, a legutóbbi 5-3-as vereségükkel többek között az is eldőlt, hogy Xavi az idény végén távozik. Rövid időn belül ismét edzőt lesz kénytelen keresni a katalán klub, és Lewandowski jövője sem biztos, akit nagyon akarnak a szaúdiak. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A Bayernnél Kane lett az új Lewandowski, aki talán még jobb is nála. Az angol rekorder nem várt sokat, és őrületes tempóban kezdte el gyártani a gólokat. Egészen hihetetlen, amit csinál, már 20 gól felett jár, és nem valószínű, hogy bárki is utolérné. Kevés olyan mérkőzést látni, melynek ideje alatt nem talál be, és szombaton sem gyarapította ezen meccsek számát.

Mint arról korábban beszámoltunk, legyőzte a Bayern az Augusburgot, bár nem olyan fölénnyel, mint amire számítani lehetett volna. Biztos, ami biztos, ezúttal is Kane gólja kellett ahhoz, hogy meglegyen a 3 pont, és mivel a Leverkusen vezeti a bajnokságot, a rivális nem hibázhat, hiába van még jó pár meccs hátra a szezonzáróig.

Kane ezúttal egy szerencsés találattal köszönt be, konkrétan elé pattant a labda, de szokás mondani, csak a jó csatároknak van szerencséje. Az angol pedig több mint jó csatár, igazi klasszis, aki pillanatokat alatt vette fel a Bundesliga tempóját, bár ez nem meglepő azok után, hogy a világ legerősebbnek tartott bajnokságában vált topcsatárrá.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.