Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

A Barcelona már csak a negyedik a spanyol bajnokságban

A Girona ugyan vezeti a LaLigát, egy meccsel többet játszott, mint a Real Madrid, de a madridak sem lehetnek túlzottan nyugodtak.

Fotó: Unsplash/Edgar Chaparro
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid az elmúlt két mérkőzésén akár 6 pontot is veszíthetett volna, ráadásul két olyan ellenfél ellen, akik a közelében nincsenek annak, hogy jó helyekért küzdjenek. Az Almeria gyakorlatilag biztos kiesőnek számít, míg a Las Palmas a középmezőny tagja, mégis feladták a leckét a nagyoknak.

Ancelotti közben a kritikákra válaszolván egyértelművé tette, hogy szerinte a LaLiga nem korrupt. Többek között arról is beszélt, hogy nincsenek olyan tervei, miszerint visszahívja a csapathoz Benzemát, aki hamar kiábrándulhatott a szaúdi futballból, hiába a rengeteg pénz, amit adnak neki, ráadásul soha nem keresett ennyit, mint most. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

A Barcelona hajója közben süllyedőben van, melynek hatására Xavi közölte, a szezon végeztével átadja a helyét. A katalánok menedzsere ezzel talán azt előzte meg, hogy kirúgják, így a következő hónapokat még szinte biztosan a kispadon töltheti, amivel meglapozhat magának egy újabb edzői munkát, akár Angliában, mert sokan tarthatnak igényt a szolgálataira.

A súlyos vereség után borítékolható volt, hogy az Atletico Madrid még nagyobb motivációval lép majd pályára a Valencia ellen vasárnap. Ennek meglett a hatása, mert otthon tartották a 3 pontot, amivel megint megelőzték a Barcelonát. Lino az első félidő hosszabbításában talált be Griezmann passzából, ami lélektanilag is sokat ért.

A mindent eldöntő gólt pedig Depay szerezte Molina közreműködésével az 57. percben. A második madridi csapat a harmadik helyen áll 44 ponttal, kerek 10 ponttal a Real Madrid mögött, míg a Girona egy meccsel többet játszva 55 pontos. Ha a Barcelona rossz sorozata folytatódik, akár a Bilbao is megelőzheti őket, bár nehéz elképzelni, hogy a katalánok nem érnek oda legalább a negyedik helyre, ami még BL-indulást ér.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.