Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,689 $

Videón a Chelsea egészen elképesztő szabadrúgásgólja az FA-kupából

A szezon egyik legszebb találatát szerezte szabadrúgásból a Chelsea az FA-kupában, ami szintén továbbjutást ért.

Fotó: EPA/ISABEL INFANTES
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámolhattunk, nagyon rossz előjelekkel hangolhatott a Chelsea az Aston Villa elleni Fa-kupa találkozóra, miután hazai pályán 4-2-re kikaptak a Wolverhampton ellen. Sokat nem kellett várnunk arra, hogy máris szóba kerüljön Pochettino esetleges kirúgása, látván a gyenge eredményeket, hiába erős a keret.

Sőt, a hírek szerint a jelenleg munkanélküli Mourinho nagyon szívesen lenne ismét a Chelsea edzője, bár a Manchester United állása szintén érdeklené. Egyelőre kivár a portugál klasszis, de nem kizárt, hogy ismét a Premier League-ben fog dolgozni, ahonnan a Chelsea, a Tottenham és a Manchester United is idő előtt küldte el. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Pochettino helyzete nem túl biztonságos a kispadon, viszont az Aston Villa elleni győzelemmel sikerült egy kis nyugalmat generálnia Londonban. Az újrajátszott meccsen már a Villa volt otthon, és a csapat idén különösen veszélyes, még mindig esélyesek a címre, ugyanakkor egy ideje nincsenek abban a félelmetes formában, mint korábban.

A Chelsea hektikusságát jól bizonyítja, hogy 3-1-re nyerte, magabiztosan és látványosan játszottak. Egészen a mérkőzés végéig három gól volt az előnyük, majd a hosszabbításban belerondított ebbe az Aston Villa, akik csalódottak lehetnek, mivel már a negyedik körben búcsúztak, hiába harcolták ki az újrajátszást.

Az első gól Gallagher nevéhez fűződött, aki egy igen szép találattal szerezte meg a vezetést a 11. percben Madueke passzából. Ekkor érezni lehetett, hogy a Chelsea más szinten játszik, mint a Wolverhampton ellen, majd 10 perccel később Jackson enyhe túlzással eldöntötte a továbbjutás sorsát. Fernández szabadrúgásgólja pedig egyenesen parádés volt, élet egyik legszebb gólját ünnepelhette.