Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Mourinho harmadjára is a Chelsea edzője lehet

A Rómából elküldött edző kézenfekvő döntés lehetne a londoniak számára.

MTI/EPA/ETTORE FERRARI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban írtunk, Mauricio Pochettino alatt egyre hevesebben inog a kispad, hiszen ahelyett, hogy a vagyonokból újjáépített Chelsea megerősödve tért vissza, ugyanúgy a Premier League középmezőnyében szenvednek, mint az előző szezonban. Sokan ezért már most az argentin edző távozását követelik.

A Chelsea vezetősége ugyanakkor vélhetően megvárja a döntéssel a nyári hónapokat, ugyanis Pochettino elküldése nem csupán rengeteg pénzbe, de a Premier League pénzügyi szabályzatának megsértésével is járna. Ez pedig akár pontlevonást is jelenthetne a Kékek számára. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Mindazonáltal Mourinhótól korábban már lehetett hallani, hogy örömmel visszatérne a Stamford Bridge-re, immár harmadjára, hiszen 2003 és 2007, valamint 2013 és 2015 között már irányította a csapatot. Ezen időszakok alatt három bajnoki címet és Ligakupa-győzelmet, továbbá FA-kupa, valamint Szuperkupa-diadalt ünnepelve – emlékeztet a 90min.

A portugál trénernek jelenleg nincs csapata, ám mint a 90min megírta, családja jelenleg is Londonban lakik, a Stamfordtól alig pár saroknyira. „A Chelsea mindig is Chelsea marad, és a házam mindig 200 méterre lesz a stadiontól. Továbbra is hallani akarom a boldogság és a siker hangját” – fogalmazott tavaly nyáron Mourinho.