Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Itt az alkalom, most bárki lecsaphat a BKV használaton kívüli buszaira

TÉMÁK:
#árverés #BKV
Fotó: Ukrajnának adományozott autóbuszok az Óbudai autóbuszgarázs parkolójában az átadás napján, 2022. december 19-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Ám más egyéb tárgyakra, például az M3-as metróállomásról származó kék kukákra, különböző jelzőtáblákra, tartókeretekre és állomásnévtáblákra is lehet licitálni.

A Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV Zrt.) összesen 35 autóbuszt, köztük kompakt és csuklós példányokat bocsát árverésre, vagyis most bárki megszerezheti a cég azon járműveit, amelyek már nincsenek használatban.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az Index szerint a licitálás előtt megtekinthető buszok többsége Ikarus-gyártmányú, de Volvók is találhatók az értékesítésre váró flottában. A járművek között jobb és rosszabb állapotú is van, mivel némelyikből már a kormányt és a motort is kiszerelték.

A cég azt állítja, hogy „igazán ígéretes felújítási alapokról van szó”, amelyekre még 10-14 napig lehet licitálni, a kikiáltási áruk pedig 620 ezer és 1,97 millió forint között mozog – derül ki a hvg.hu beszámolójából.

Ám nemcsak buszokra, de más egyéb tárgyakra is lehet licitálni, például az M3-as metróállomásról származó kék kukákra, különböző jelzőtáblákra, tartókeretekre, állomásnévtáblákra, és akár vészkijárat feliratú plexitáblákra is lehet csapni.