Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Arnold Schwarzenegger fájdalmas búcsút vett a Predator és a Rocky-filmek elhunyt sztárjától

Arnold Schwarzenegger számára is sokat jelentett Carl Weathers, aki nemcsak a Rocky-filmekben alakított nagyot, hanem a Predatorban is.

Fotó: Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó felszólal a Synergy Globális Fórum elnevezésű rendezvényen Szentpéterváron 2019. október 4-én. MTI/EPA/Anatolij Malcev
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Carl Weathers 76 évesen elhunyt. Egyelőre keveset tudni a haláláról, de a hivatalos közlemény szerint békésen, álmában szenderült örök álomra, így minden bizonnyal nem szenvedett. A Rocky-filmek egyik legnagyobb sztárjáról van szó, aki nélkül nem lehetett volna olyan népszerű és sikeres a franchise.

Apollo Creedet, Rocky nagy ellenfelét és későbbi barátját játszotta, akitől a negyedik részben búcsúzhattunk el, drámai körülmények között. A forgatókönyv szerint Ivan Drago, a fiatal orosz bokszoló olyan súlyos ütéseket mért rá a ringben, hogy azokat nem élhette túl. Sokak ledöbbentek a döntésen, de ettől is volt olyan fordulatos és váratlan a negyedik rész. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Arnold Schwarzeneggerrel is együtt dolgozhatott a karrierje alatt, ráadásul szintén egy olyan filmben, mely alapjaiban határozta meg Hollywoodot. A Predatorban szerepelt egymás mellett a két színész, és természetesen Arnoldot mélyen érintette, ami a barátjával történt, akivel már nem beszélgethet többé.

Egy olyan színész ment most el, akire sokan felnéztek és nagyon szerettek. „Carl Weathers mindig legenda lesz. Rendkívüli sportoló, fantasztikus színész és nagyszerű ember. Nélküle nem tudtuk volna megcsinálni a Predatort, és biztosan nem éreztük volna ilyen jól magunkat a forgatáson.”

Igazi barátként tekintett színésztársára, akivel a forgatásokon kívül is jól érezhette magát az ember. „Minden vele töltött perc – a forgatáson és azon kívül is – tiszta öröm volt. Ő volt az a barát, aki arra ösztönöz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és valahogyan lépést tartsunk vele. Hiányozni fog, a gondolataim a családjával vannak.”

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.