Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Sajtóértesülések szerint az angol szövetségi kapitányt szemelte ki a Manchester United ten Hag helyére

Úgy tűnik, a sérülésekkel tarkított és meglepően gyenge teljesítményt eredményező szezon vége ténylegesen az lesz, hogy búcsút intenek ten Hagnak.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Georgi Licovszki
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, szerinte a 2026-os világbajnokság egy „csodálatos torna” lesz, azt azonban nem erősítette meg, hogy az idei év után is marad-e a posztján, pedig az 53 éves szakember szerződése decemberben jár le.

Ugyanakkor az ESPN-nek nyilatkozó források szerint a labdarúgó-szövetség szeretné, ha Southgate maradna edzőként és kivezetné a válogatottat az első 48 csapatos világbajnokságra. A lapnak nyilatkozó források szerint ráadásul a Manchester United is szemet vetett az edzőre, s fontolóra vették, hogy felajánlják neki Erik ten Hag edzői posztját. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Mint ismert, miután Anglia kiesett Franciaország ellen a 2022-es világbajnokságon, Southgate egyáltalán nem volt biztos abban, hogy maradhat posztján, ám végül sikerült megállapodnia egy új szerződésről. Az ESPN-nek adott exkluzív interjúban Southgate így nyilatkozott:

„Úgy gondolom, hogy ’26 egy csodálatos világbajnokság lesz. Elég idős vagyok ahhoz, hogy emlékezzek ’94-re [az Egyesült Államokban], ahová nem mentem el, és nyilvánvalóan Anglia nem kvalifikálta magát. De tudod, hogy bármilyen sportesemény, amelynek az USA a házigazdája, az egy csodálatos torna lesz, és egy másfajta kihívás.”

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.