Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Ancelotti elsírta magát, amikor a Real Madrid egyik legnagyobb sztárja távozott a csapattól

Most már több öröme van a spanyol csapat edzőjének, Casemiro őszintén vallott a két éve történtekről.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Casemiro sokáig a Real Madrid egyik legfontosabb tartópillérei között volt, a csapat pedig tavaly láthatóan meg is érezte a hiányát. A brazil most arról beszélt, hogy a Realt 2021 óta irányító edzőlegenda hogyan reagált a távozására:

„Amikor eldőlt, hogy aláírok Manchesterbe, elmentem beszélni Ancelottival. Bementem az irodájába, és ő akkor már tudott róla. Kinyitottam az ajtót, és amikor felé fordultam, láttam, hogy sírt. Azt mondtam neki: Nem sírhatsz. Mindenki más sírhat, csak te nem.” Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

„Azt mondta nekem: Case, nem tudom, miért sírok, de nagyon szeretlek, és nem akarom, hogy elmenj. Ez volt az a pillanat, amikor kételkedni kezdtem a távozásban. Rájöttem, hogy milyen sokan szerettek ott engem. De akkor már a szavamat adtam Manchesterben, és az mindent felülírt” – fogalmazott a brazil.

„Mindent megnyertem Madridban, új tapasztalatokat akartam gyűjteni. Nem volt könnyű meghozni a döntést, de világos volt a célom, és még volt előttem néhány jó év, ami alatt fejlődhettem egy másik klubban” – idézte Casemirót az ESPN.

„Az első naptól kezdve, hogy megérkeztem a Manchester Unitedhez, nagyon jól bántak velem” – fogalmazott Casemiro, aki három LaLiga-cím, öt Bajnokok Ligája és egy Copa del Rey elhódítása után távozott Spanyolországból.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.