Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Ancelotti szerint már pótolták Benzemát a Real Madridnál

Carlo Ancelotti megnevezte azt a játékost, aki szerint képes pótolni Karim Benzemát, még akkor is, ha nem ugyanaz a karakter.

...svg content...Fotó: EPA/STR
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Benzema ugyan Madridban maradhatott volna, úgy döntött, hogy minden eddiginél több pénzt fog keresni. Emiatt a Közel-Keletre utazott az aranylabdás francia, aki a pályafutása utolsó felében tarthat, így érthető a választása.

Horribilis összegeket kapnak a játékosok a szaúdi ligában, és már Neymar is ott van. A brazil világsztár szép kis listát írt össze, igazi királyi élete lehet, és nem mellesleg szintén őrült pénzeket kap. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

A Real Madridnál jelenleg Vinicius Junior sérülése miatt aggódnak, hiába nyert a csapat. Ezzel együtt papíron továbbra sem lett pótolva Benzema, eredetileg Mbappé érkezett volna a helyére, de a honfitársa még mindig Párizsban van.

Ancelotti nyugodt maradt, és szernte Bellingham érkezése fedezi Benzema hiányát. Nagyon elégedett az új igazolással, aki még mindig csak a 20-as évei elején jár, így olyan karriert futhat be Madridban, mint például Modric és Kroos.

„Úgy gondoljuk, hogy Bellingham érkezése fedezi Karim hiányát. Ő egy komoly, érett srác, sok kvalitással. Amit csinál, az nem meglepő azok számára, akik ismerik őt. Ami meglepő, az az, hogy még csak 20 éves.” – idézi Ancelottit a 90min.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.