Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Akkorát szólt be Gáspár Bea, hogy arra senki nem számíthatott

Gáspár Beát nem kell félteni, ha odaszólásról van szó, megint odatette magát, amire még mi sem számíthattunk.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Beát nem kell félteni, ha odaszólásról van szó, megint odatette magát, amire még mi sem számíthattunk.

Bea úgy döntött, hogy ruhavásárt rendez a villájuk udvarában, és ehhez Zoli segítségét kérte, aki miatt nemrég sikítva nevetett a hátsó ülésen, miközben férje a benzinpénzen veszekedett a család barátjával. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Ezt tetézte a következő jelenet, amikor Zolit bízták meg az egyik elromlott eszköz megszerelésével, de abból is botrány lett. A bizalom azonban töretlen Zoli felé, aki már a Győzike Show ideje alatt is hatalmas figura volt.

Bea megkérte őt arra, hogy segítsen neki vásárlót szerezni Győzike ruháira, aki természetesen nem akart megválni a régi egyedi szereléseitől. Nem adott engedélyt Beának a ruhavásárra, amiből gond lett, mert megjelent Mózes.

Vasvári Vivi már nagyon hangol a 2021-es nyári szezonra, ilyen testtel könnyű

Zoli felpróbált egy arany színben pompázó flitteres zakót, amit azzal a lendülettel szét is szaggatott. Győzikében itt ment fel először a pumpa, érthető módon ideges lett. Zoli tovább szaggatta a ruhát, amit Győző sokkolva figyelt, nem akart hinni a szemeinek.

„Ez nem volt jól összevarrva.” – mondta Zoli, míg Győzike megszólalni sem tudott, addig Mózes földhöz vágta az egyik ruhadarabot. „Eléggé gáz és nem idevaló viselkedés volt, amit Mózes nyújtott. Nem számítottam erre, hogy így fog viselkedni, nekem is megdöbbentő volt, hogy ennyire elengedte magát más házánál.” – mondta a LifeTV kamerái előtt Virág barátja, Krisztián, aki szintén ott volt a garázsvásáron.

Bea rátett egy lapáttal. „Győző, ez azt jelenti, hogy te nem vagy már olyan nagy sztár. A nagy sztároknak elviszik az aukción, meg feljebb megy az ára, nem lejjebb, itt meg be akarta tenni kilóra.” – tette hozzá Bea a sztorihoz, miközben Győzike megjegyezte, hogy nem mellesleg hozott egy új autót a családhoz.