Gáspár Győzi ordítva: „Fel fog robbanni, itt fogunk meghalni mindannyian!”

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerelni hívták Zolit, bár ne tették volna, mert még nagyobb lett a baj, mint azelőtt, ami miatt Győzőnek még halálfélelme is volt.

Zoli egy igazi ezermester, aki mindenhez ért, vagy legalábbis azt gondolhatja. Miután fuvarral segítette ki a családot, felcsapott szerelőnek, de a helyzet az, hogy közben akadt egy kis gond, és Győzikének még halálfélelme is volt emiatt.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Gáspárék azt gondolták, hogy Zoli segíthet nekik a gép megszerelésében, majd szép lassan leesett nekik, hogy ebből csak még nagyobb probléma lesz. Sőt, volt egy pillanat, amikor érdekes hangokat adott ki a szerkezet, és Győző pánikba esett.

„Fel fog robbanni, itt fogunk meghalni mindannyian!” – üvöltözte Zoli és Bea társaságában. Zoli hatalmas szerelésben volt, mindenkit nyugalomra intett, és nem akart leállni, hiába könyörögtek neki Beáék.

Exatlon: András kis szerencsétlennek nevezte Viktort, nagyon a bögyében van

„Láttam Beának, hogy a szép fehér arca kezdett zöldülni a méregtől. Amikor Beának már zöldül, akkor jobb félni, mint megijedni. Hát én megijedtem, megmondom őszintén, azt vártam, hogy mikor robbanunk.” – mondta Győző a LifeTV-nek.

Bea sem akarta elhinni, amit lát. „Ő egy nem működő vízgépet úgy bontott szét, hogy az soha az életben ne legyen működőképes. Szerintem nincs olyan ember a Földön, aki ezt meg tudná csinálni.” – mondta Bea Zoli munkájáról.