Dollár
390,77 Ft
Euró
399,10 Ft
Font
472,36 Ft
Bitcoin
22,946 $

Gáspár Győzi ordítva: „Fel fog robbanni, itt fogunk meghalni mindannyian!”

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. március 19. - 09:08

Szerelni hívták Zolit, bár ne tették volna, mert még nagyobb lett a baj, mint azelőtt, ami miatt Győzőnek még halálfélelme is volt.

Zoli egy igazi ezermester, aki mindenhez ért, vagy legalábbis azt gondolhatja. Miután fuvarral segítette ki a családot, felcsapott szerelőnek, de a helyzet az, hogy közben akadt egy kis gond, és Győzikének még halálfélelme is volt emiatt.

Soron kívül Gyurcsány Ferenc visszatért: az egész egy politikai csalás volt

Gáspárék azt gondolták, hogy Zoli segíthet nekik a gép megszerelésében, majd szép lassan leesett nekik, hogy ebből csak még nagyobb probléma lesz. Sőt, volt egy pillanat, amikor érdekes hangokat adott ki a szerkezet, és Győző pánikba esett.

„Fel fog robbanni, itt fogunk meghalni mindannyian!” – üvöltözte Zoli és Bea társaságában. Zoli hatalmas szerelésben volt, mindenkit nyugalomra intett, és nem akart leállni, hiába könyörögtek neki Beáék.

Exatlon: András kis szerencsétlennek nevezte Viktort, nagyon a bögyében van

„Láttam Beának, hogy a szép fehér arca kezdett zöldülni a méregtől. Amikor Beának már zöldül, akkor jobb félni, mint megijedni. Hát én megijedtem, megmondom őszintén, azt vártam, hogy mikor robbanunk.” – mondta Győző a LifeTV-nek.

Bea sem akarta elhinni, amit lát. „Ő egy nem működő vízgépet úgy bontott szét, hogy az soha az életben ne legyen működőképes. Szerintem nincs olyan ember a Földön, aki ezt meg tudná csinálni.” – mondta Bea Zoli munkájáról.