Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Győzike megjelent egy fullos verdával, majd majdnem idegrohamot kapott Virág miatt

Győzike gyakorlatilag majdnem idegrohamot kapott, amikor azzal kellett szembesülnie, hogy Virág tönkretette a térkövet.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Virág is főszereplővé vált a LifeTV-n futó „Van életünk” című műsornak, és időről időre kihúzza a gyufát az apjánál. Ez most is így volt, amire Győzike nemigazán számított,és a jó kedve tova is szállt.

„Mivel Zoli olyan helyen dolgozik, hogy a kutyamenhelyen sok emberrel találkozik, én úgy gondoltam, talán neki van annyi olyan ismerőse, tehát van neki annyi ismerőse, akinek van pénze is, és el tudná vinni ezeket a ruhadarabokat.” Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Bea telefonon hívta fel Zolit, hogy intézzen nekik vevőket, mert kimentek az udvarra a ruhadarabokkal, hogy eladják azokat. „Nagyon jó áron vannak, komplett öltönyt tudsz ötezerért.” – mondta Bea a telefonban Zolinak.

Ekkor érkezett meg Győzike egy új autóval, és folyamatosan dudált, amivel kvázi mindenki figyelmét felkelthette a környéken. „Ne dudálj!” – ordibált neki Bea teljesen jogosan. „Az igen Győző” – folytatta Bea, amikor meglátta az új autót.

Ilyen vékony március végén Gáspár Evelin

Győzike ekkor vette észre, hogy a ruhák ki vannak rakva az ajtó elé. „Miért vannak kirakva?” – tette fel a kérdést. Virág ekkor ráfutja a festéket a térkőre, amiből kisebb botrány lett. „Sajnos Virággal rendszeresen előfordulnak olyan balesetek, amik tényleg ilyen lehetetlen, meg visszafordíthatatlan, és nem méri fel, hogy mekkora kárt okoz.” – mondta Evelin.

A családfő nagyon dühös lett, míg Virág csak annyit mondott, hogy „nem tudtam”. Győzike azonnal takarítani kezdte a térkövet, de hiába, a festék befogta az anyagot.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.