Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Ilyen vékony március végén Gáspár Evelin

Egyelőre nem láthattuk fürdőruhában Evelint az új formájával, de ami késik, nem múlik, hiszen már nincs messze a nyári időszak.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírességek közül Tolvai Renit és Gáspár Evelint mindenképpen ki lehet emelni, akik az utóbbi hónapokban sok plusz kilótól váltak meg. Mondhatni egyszerre estek át a formálódás folyamatán, ami még nem ért véget.

Korábban mindketten kaptak támadásokat az alakjuk miatt, amit nőként sokkal nehezebb elviselni, hiszen a gyengébbik nem képviselői messze érzékenyebbek erre, amit sokan ki is használnak a közösségi médiában. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A legnagyobb szégyen, amikor a saját nemüktől kapnak nagyon durva kritikákat, akik közül páran még csak tükörbe sem néznek, és az a magyarázatuk, hogy a sztároknak mindezt el kell viselniük, ami nem fedi a valóságot.

Tóth Andi nem fogta vissza magát: „Én gyűlölöm az anyuci kisfiaikat”

Ugyanakkor mindketten erős és karakteres nők, akiket nehéz megtörni, és ha beindulnak, akkor senki sem állítja meg őket. Evelin szintén imádja a divatot, akin egyre jobban és jobban állnak az új ruhadarabok, mint azt láthatjuk most is.

„Júj, irtóra le vagy fogyva, nagyon motiváló. Gratulálok hozza” – írta az egyik kommentelő. „Evelin, nagyon bomba vagy.” – szólt egy következő komment, amiből mostanában egyre több van, mely motiválóan hathat Evelinre.

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.