Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Meghatóan reagált Adam Sandler a Rocky-filmek sztárjának halálára

Adam Sandler is nagyon jó embernek tartotta a 76 éves korában elhunyt Carl Weathers-t, aki a Rocky-filmekben Apollo Creed-et alakította.

Fotó: Adam Sandler amerikai színész a The Meyerowitz Stories című filmjének bemutatóján a 61. Londoni Filmfesztiválon 2017. október 6-án. (MTI/EPA/Andy Rain)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több nagy név távozik az élők sorából, sokan betegség miatt vagy egyszerűen annak okán, mert már nagyon idősek voltak. Mások pedig balesetben veszítik életüket, egyesek tragikusan fiatalon, ami még szomorúbb. Az utóbbi időben többször is gyászolnia kellett Hollywoodnak, jól emlékezhetünk mi történt a Cobra 11 sztárjával.

Carl Weathers-nek azonban összességében hosszú és szép élet adatott meg, hiszen ünnepelt sztárként élhette az életét. 76 évet élt, és békés körülmények között, álmában érte utol a halál, aminek hírére nem egy világsztár reagált. Többen szerencsésnek mondhatják magukat, mert személyesen is ismerhették. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Adam Sandler nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy ismerhette a Rocky-filmek sztárját. Többször találkoztak, és olyankor mindig jókat beszélgettek, sokat nevettek, valóban egy kiváló ember, mintaapa, remek színész, és egy nagy sportoló távozott az élők sorából, akinek emléke a filmjeiben nyújtott alakításai miatt soha nem merülhet feledésbe.

„Egy igazi nagyszerű ember. Nagyszerű apa. Nagyszerű színész. Nagyszerű sportoló. Mindig jó volt vele lenni. Pokolian okos. Pokolian hűséges. Pokolian vicces. Mindennél jobban szerette a fiait. Micsoda fickó!” – írta a posztjában Sandler azt követően, hogy bejelentették a legendás színész halálát, aki sokak fiatalkorát határozta meg a Rocky-filmekben.

Adam is azon a véleményen van, hogy az elhunyt színészre az emberek mindig is legendaként fognak gondolni. „Mindenki szerette. A feleségem és én mindig nagyon jól éreztük magunkat vele, amikor találkoztunk. Szeretettel gondolok az egész családjára, és Carl mindig úgy lesz ismert, mint egy igazi legenda.”

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.