Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

A skót szurkolók is állva tapsolták a hordágyon fekvő Varga Barnabást (videó)

A skót szurkolók is ledöbbentek Varga Barnabás sérülése miatt, és minden ellentétet félretettek, egy emberként szorítottak a Ferencváros játékosáért.

...svg content...Fotó: A sérült Varga Barnabást hordágyon viszik le a pályáról, balról Szoboszlai Dominik (b2) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésről a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Varga Barnabás hamar bekerült a nemzetközi hírekbe, de ezt nem így, ebben a formában szerette volna, ugyanis súlyos sérülést szenvedett a skótok ellen. Szoboszlai Dominik ledöbbent, amikor meglátta Vargát, miután az elsők között rohant oda hozzá, és akkor már nem volt eszméleténél, elájult az ütközéstől.

Botka Endre még hallotta is az ütést, és tudta jól, itt komoly baj van. Több ponton is eltört az arccsontja Vargának, akit rögtön kórházba szállítottak, mialatt nem egy szurkoló és játékos sírta el magát, annyira hatása alá kerültek ennek az egésznek. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Valóban döbbenetes volt látni a jelenetet, amit szándékosan nem mutatunk meg külön, és fotókat sem tettünk közzé erről. Alább a videóban sem látszik igazán Varga, de az igen, hogy a skót közönség a magyarokkal együtt állva tapsol, és szorít azért, hogy a csatárral ne legyenek nagyobb gondok.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.