Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Botka hallotta Varga becsapódását, rögtön tudta, hogy nagy a baj

Botka Endre nagyon közelről hallotta, ahogyan Varga Barnabás becsapódik, majd elvesztette az eszméletét.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás (j2) megsérül, mellette Dárdai Márton (b), Botka Endre (b2), a skót Angus Gunn kapus (j), Anthony Ralston (j4) és Grant Hanley (j3) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ugyan a magyar válogatott megnyerte a Skócia elleni meccset, ez most mellékes, mert mindenki Varga Barnabásért aggódik. Szerencsére a Ferencváros csatárának állapota stabil, és az egyik helyi kórházban kezelik Stuttgartban.

Szoboszlai Dominik is ledöbbent, amikor meglátta a csapattársát, hogy milyen állapotban is van. Rendkívül aggódtak érte, majd magához tért, de addig egyenesen félelmetes volt a helyzet, viszont nem volt szükség újraélesztésre, ami ugyancsak a jó hírek közé tartozik.
Botka Endre azt mondta az M4 Sportnak, sajnos nagyon közel volt az esethez, hallotta a becsapódást. Egyből tudta, hogy nagy a baj, főleg, amikor megpillantotta a társa arcát, de azt nem szeretné elárulni, mit mondott Varga, miután magához tért. Viccesen megjegyezte, hozta a formáját a Fradi támadója. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

A mérkőzést nagyon nehéznek látta, főleg annak első fele, amikor túl nagy teret adtak a skótoknak. Szerinte beszorították őket, ugyanakkor arra figyeltek, hogy ne legyen terület mögöttük, viszont így is túl mélyen védekeztek. Bokszmeccshez hasonlította a mérkőzést, amikor annak vége már csak az adok-kapokról szól.

Csoboth gólja kapcsán azt mondta, nem gondolta volna, hogy ő lesz a nyerőember, bár ez nem is számít, mert csak arra vártak, valaki lőjön gólt. Megérdemeltnek érzi a győzelmet, és most már csak várniuk kell, semmi sem rajtuk múlik ettől a ponttól kezdve, de jók az esélyek a továbbjutásra.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.