Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

A Liverpool kivár, de nem kizárt, hogy rárepülnek a világ egyik legjobbjára

Fotó: Unsplash/Emilio Garcia
not image

A T-800-as

2020. október 2. - 12:12

Sokan már tényként kezelik Kylian Mbappé madridi szerződését, de nem kizárt, hogy a francia tehetség, aki már most a világ egyik legjobbja, a Liverpoolnál kössön ki.

Sokan már tényként kezelik Kylian Mbappé madridi szerződését, de nem kizárt, hogy a francia tehetség, aki már most a világ egyik legjobbja, a Liverpoolnál köt ki.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Az eddig megjelent hírek alapján arra lehet következtetni, hogy Kylian Mbappé a Real Madrid, vagy a Liverpool játékosa lesz. A pletykák szerint a francia válogatott már közölte a párizsi vezetőséggel, hogy nem fog hosszabbítani, így jobban teszik, ha jövő nyáron eladják.

Mbappé hatalmas sztár, aki marketingben is az egyik legjobb, és több szempontból is hatalmas fogás lenne a megszerzése. Állítólag már döntött, és a Real Madridnál akarja folytatni, amit a galaktikusok edzőjével, Zidane-nal is közölt.

A Liverpool egyelőre nem vizsgálta meg annak a lehetőségét, hogy elhozza a világ egyik legjobbját, akinek az ára 180-200 millió euró között mozoghat. Ez a szám nagyobb is lehet, mivel a PSG körülbelül 180 millió eurót fizetett az AS Monacónak Mbappé játékjogáért.

Mint arról a goal.com is beszámolt, Fabrizio Romano az Oddscheckerben azt mondta, hogy a Liverpool jelenleg nem aktív Mbappé esetleges leigazolása kapcsán, ami leghamarabb jövő nyáron valósulhatna meg. Elmondása szerint a britek nem dolgoznak azon, hogy kevesebb mint 1 év múlva megszerezzék a világsztárt.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ne szállnának harcba érte, pusztán kivárhatnak, és ebben a válságban nem valószínű, hogy kifizetnének 180-200 millió eurót, miközben a csapat remekül teljesít, hozza az eredményeket. Ha azonban az egyik sztárjuk mégis távozna, akár Salah, az abból kapott pénzt fel tudnák használni a transzferre.

A PSG persze meg akarja győzni a legértékesebb futballistáját a maradásról, ami nem lesz egyszerű, miközben a Manchester United lehet a harmadik olyan komoly érdeklődő, akinek minden anyagi forrása megvan a transzferhez.

A Barcelona egy újabb sztárját küldené el, de ő maradni akar

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.