Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Mbappe már eldönthette, hogy kit választ a Real Madrid és a Liverpool közül

Fotó: Pixabay
not image

A T-800-as

2020. szeptember 24. - 20:21

A hírek szerint Kylian Mbappe már eldönthette, hol folytatja tovább, ami azt is jelentheti, hogy biztosan elhagyja Párizst.

A hírek szerint Kylian Mbappe már eldönthette, hol folytatja tovább, ami azt is jelentheti, hogy biztosan elhagyja Párizst.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

A korábbi hírek szerint Kylian Mbappe hetekkel ezelőtt személyesen közölte a PSG-vel, hogy az új szezon végén szedi a sátorfáját, és klubot vált. Tekintve a párizsii vezetőség erejét, és azt, hogy ezt még Neymarnak sem sikerült megtennie, amikor vissza akart térni a Barcelonába, nem lesz könnyű dolog a francia világsztárnak.

Mbappe egy hatalmas sztár, aki még mindig csak 21 éves. A transfermartk.com becslése szerint 180 millió euró körül mozog az ára. Ezen összeg alatt szinte biztosan nem fogja eladni a legfényesebb csillagát a Ligue 1 bajnoka.

Mint arról a liner.hu is írt, a Real Madrid és a Liverpool lehet a két fő esélyes, akik megszerezhetik a támadót. Mindkét klub mellett több olyan érv is szól, ami miatt kiváló választás lenne Mbappe számára Angliába, vagy Spanyolországba költözni.

Francisco Buyo, aki 1986 és 1997 között volt a Real Madrid kapusa, melynek színeiben több mint 340 mérkőzésen vett részt, a goal.com hasábjain azt mondta, hogy szerinte a döntés már megszületett, és a francia sztár Madridba akar költözni.

„Úgy tűnik, hogy a Liverpool is érdeklődik, de szerintem Mbappe már meghozta a döntését. Ez jövő nyáron meg fog valósulni? Meglátjuk, hogy mi lesz a szerződésével, és nem tudom, hogy képes-e kezelni a nyomást, vagy elfogad-e egy milliós ajánlatot, amit a PSG tesz elé.”

A jelenlegi helyzet szerint a francia csak a 2021/2022-es szezon végéig kötelezhető arra, hogy Párizsban maradjon. Egyelőre nem írta alá az új kontraktusát, ahogyan Neymar sem. Ez pedig folyamatos pletykákat szül.

A PSG sportágaztatója egyértelművé tette, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtartsák a nagy duót, és azt szeretnék, hogy tőlük vonuljanak vissza. Erre azonban nincs sok esély, még a hatalmas fizetés ellenére sem.

„Velük akarjuk folytatni. Ez mindenki számára világos. Velük kell folytatnunk. Óriási, hogy két ilyen játékos ugyanabban a csapatban játszik, miközben Messi és Ronaldo két különböző klubban volt. Utánuk a világ két legjobb játékosa nálunk játszik.”

Beállt Szalai mögé a csapat, sztrájkolnak miatta: a szerdai “balhé” részletei

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.