Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Beállt Szalai mögé a csapat, sztrájkolnak miatta: a szerdai “balhé” részletei

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, a Mainz vezetősége rossz döntést hozott, amikor Szalai Ádám mellőzése mellett tette le a voksát. A csapat többi tagja melléállt, és emiatt szerdán nem is edzettek.

Úgy tűnik, a Mainz vezetősége rossz döntést hozott, amikor Szalai Ádám mellőzése mellett tette le a voksát. A csapat többi tagja melléállt, és emiatt szerdán nem is edzettek.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A német BILD is egészen közelről figyeli az eseményeket, miközben Szalai Ádám ugyan továbbra is a Mainz csapatánál edzhet, mindezt privát módon kell megtennie. Ez már önmagában megnehezíti a körülményeket számára.

Arra azonban talán a klub sem számított, hogy a csapattársak ennyire kiállnak a magyar válogatott sztár mellett, és gyakorlatilag sztrájkba lépnek, ami miatt a szerdai edzés teljesen elmaradt. A német lap arról ír, hogy káosz van a klubnál.

A társak nyilvánvalóan azt akarják elérni, hogy Szalai továbbra is a keret tagja maradjon, akinek állítólag egy pénzügyi vita miatt kellene távoznia, noha a szerződésében garantált összegek szerepelnek.

A helyzet ezzel csak fokozódhat, így hamarosan a Mainznak is lépnie kell, mert edzések nélkül nehéz készülni a következő mérkőzésekre, valamint a hangulat is teljesen más lehet. Ha valóban az egész csapat Ádám mögött áll, azzal lehetséges, hogy jobb belátásra tudják bírni a vezetőséget.

Minden adott volt a szerda délutáni edzéshez. Az összes eszköz elöl volt, és az akadályokat is letették a pályára. A csapat azonban nem volt hajlandó kimenni a pályára. Szalai eközben ragaszkodik a jogaihoz, és szeretne visszatérni a csapat edzéseire. Ennek ellenére nem engedték meg neki, hogy a társakkal közösen készüljön, és egyedül kellett mozognia az edzőterület hátsó részén a rehabilitációs főnökkel, Axel Busenkell.

Mint arról a német Welt is beszámolt a BILD információi alapján, szerda délután a sajtó képviselői, a fotósok és a klub alkalmazottai várták a játékosokat a pályán. Az edzés 16 órakor vette volna kezdetét. 1 óra hiábavaló várakozás után a sajtóosztály bejelentette, hogy a csapat nem megy ki a pályára edzeni. A lap szerint heves viták folytak a tervezett délutáni edzés előtt. A játékosok addig nem akarnak normálisan dolgozni, amíg Szalai körül nem rendeződik a helyzet.

Rendkívül alacsony áron igazolhat a Barcelona, nem is akárkit…