Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

A Barcelona egy újabb sztárját küldené el, de ő maradni akar

not image

A T-800-as

2020. október 1. - 07:02

Eddig sem volt egyszerű a helyzete a Barcelonának a fiatal francia válogatottal, aki nem akar távozni, még a Manchester United érdeklődésére ellenére sem.

Eddig sem volt egyszerű a helyzete a Barcelonának a fiatal francia válogatottal, aki nem akar távozni, még a Manchester United érdeklődésére ellenére sem.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Ousmane Dembélé egy 140 millió eurós transzfer végén kerülhetett a Barcelonához a Dortmundtól. Neymar pótlására szánták, és noha egy egészen kiváló képességekkel rendelkező csatárról van szó, aki sokat tehetne a Barcelonáért, a sérülései közbeszóltak.

Ronald Koeman, az új edző rá sem tart igényt, és a katalánok számára problémát okoz a francia válogatott magas fizetése. Emiatt is szeretnék minél hamarabb megkötni az üzletet a Manchester Uniteddel, akik már tavaly ajánlatot tettek érte.

Dembélé ára 50-60 millió euró között mozoghat, legalábbis ez lehet az az összeg, amiért a Barcelona már megválna tőle. Jelentős pénzt buknának rajta, de ez sem jelentene nagy meglepetést, látván, hogy a klub milyen „nagytakarítást” végez a sztárok között, akiknek a többsége már távozott.

A helyzet amiatt is érdekes, mert Koemnnak szüksége lenne egy új támadóra, hiszen Luis Suarezt is elküldték, aki már a rivális Atletico Madridot erősíti. Memphis Depayban látja Messi egyik új csatártársát, de a holland megszerzéséhez el kellene adniuk Dembélét.

A Manchester United kivár, mivel Jadon Sacnho az elsődleges célpont, addig az Inside Futbol arról ír, hogy a Sky Deutschland úgy tudja, hogy a volt dortmundi sztár nem akar távozni a Camp Nou-ból. Nem érdekelt abban, hogy befejezze a barcelonai karrierjét, és Spanyolországban akarja folytatni.

A sérülései miatt azonban az elmúlt szezonban csak 365 percet töltött a pályán a La Ligában, míg a Bajnokok Ligájában ez a szám mindössze 136 perc volt. Kérdés, hogy mi lesz, ha marad, mert nem szerepel Koeman tervei között, aki nagyon meg akarja szerezni a honfitársát a helyére.

A Bayern München kissé bepöccent a Barcelona igazolása miatt: ezek az okok

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.